Tiskarna Ljubljana

Katero tiskarno v Ljubljani vam priporočamo?

Trgovina in storitve

Zagotovo bi se strinjali, če rečemo, da se je v zadnjem desetletju znatno povečala in razširila bolj kakovostna storitev in prav tako materialov, s katerimi so začele delati različne tiskarne. Tiskarna Ljubljana s kar 40-letno tradicijo se je odločila za ponudbo odličnih trajnostnih materialov, ki so okolju in ljudem prijazni.

S tem so pridobili tudi kar nekaj certifikatov in seveda številne zadovoljne stranke. Če si torej želite strokovne obdelave, pomoči in celostne storitve za tisk in oblikovanje želenih elementov, so odlični naslov za to in še več.

Tiskarna Ljubljana se zavezuje za ustvarjanje večje dodane vrednosti ob manjši porabi sredstev, kar pomeni, da z odgovornim ravnanjem zmanjšujejo količine odpadkov ter CO2 emisij, ob ponudbi svojih storitev. Tako gredo ostanki od tiskanja večjih naklad in ostali odpadki v reciklažo in nato v ponovno uporabo.

Prednosti, ki jih ponuja trajnostna tiskarna Ljubljana

Posebnosti, ki jih lahko z veseljem izpostavimo, so vse storitve, ki potekajo pod eno streho. To pomeni, da boste ob sodelovanju lahko svoj projekt izpeljali od začetka do konca. V ponudbi imajo:

  • začenši z grafičnim oblikovanjem po meri,
  • specializirani so za tisk trženjskih, poslovnih in ostalih tiskovin,
  • digitalni in offset tisk,
  • tisk formatov XXL,
  • knjigoveznica.

Z veseljem vam strokovno svetujejo in pomagajo, da projekti stečejo tako, kot morajo. Strokovnjaki bodo za vas izbrali primerne materiale, velikosti, barve ter dodelave, ki jih potrebuje vaš projekt. Ko so projekti večji, se opravijo prav tako testiranja in vzorčenja. Če nimate občutka za oblikovanje in bi želeli izdelati ustvarjalne produkte, nič hudega, saj vam bodo njihovi strokovnjaki prevzeli oblikovanje, dodali primerno besedilo ter fotografije.

Tiskarna Ljubljana v primerjavi z drugimi

Številni ponudniki tiskarskih storitev niso osredotočeni samo na tisk, vendar nudijo še številne druge izdelke, darila in podobno. Ker so njihove ponudbe tako razširjene, se ne posvetijo toliko kakovosti kot temu, da z lahkoto delajo na količini in vodijo dodatno prodajo. Tiskarna Ljubljana, kot je to na primer Partner Graf, pa se osredotoča na specifično trajnostno izdelavo, ki vodi od pomoči, oblikovanja, testiranja, do končnega tiska oz. izdelave po želji.

Strankam se v celoti posvetijo in zagotavljajo prijetno uporabniško izkušnjo tako na spletu kot v živo. In nič hudega, če še točno ne veste, kaj bi želeli in kako naj bi bilo videti, saj boste z njihovo pomočjo lahko uredili takšne in podobne dvome.

Tiskarna Ljubljana, ki nudi več kot le tiskanje

Bi želeli v celoti urediti potrebno zasnovo vam pomembnega elementa? Za to ne potrebujete več ljudi oz. več ponudnikov, saj vam tiskarna Ljubljana zadevo uredi od začetka do konca. Vi lahko pridete k strokovnjaku s fotografijo ali primernimi grafičnimi elementi, ki jih nato njihov oblikovalec uredi od zasnove do izdelka po meri. Z njim boste šli skozi proces izgleda od materiala, barve in ostalih grafičnih zasnov, do testov, primernih za tisk. Torej od ideje do izdelka, da boste na koncu, ko boste izdelek držali v rokah, lahko rekli: »To je izdelek, ki sem ga želeli in pričakoval!«

Na voljo pa niso samo majhni formati, vendar tudi tisti, za katere potrebujemo XXL tisk. Le-ta je primeren za plakate, napise, nalepke za vozila, fototapete in transparente. Ta način vam svetujemo predvsem za izdelavo reklamnega materiala podjetja.

In to še ni vse!

Tiskarna Ljubljana nudi zraven vsega prav tako svojo knjigoveznico, ki sestoji na tisku na trajnostni papir in številnimi vrstami obdelave, kot so: šivanje na nit, zgibanje, broširanje, spiralna in trdna vezava, tisk s toplimi folijami in podobno.

Zato, če potrebujete storitve za vezanje diplomskih nalog, publikacij, uradnih listov in več, se z veseljem obrnite nanje.

tiskarno-1

Certifikati, ki odlikujejo tiskarno v kakovostno in trajnostno

Z delom, ki ga je tiskarna Ljubljana opravljala za številne projekte, so pridobili certifikate, ki dokazujejo, da svoje delo opravljajo nič manj kot visokokakovostno in da se popolnoma posvetijo željam in potrebam svojih strank.

Certifikati in dovoljenja, ki so jih pridobili s projekti:

  • FSC certifikat s strani Forest Stewardship Council je odgovoren za to, da gospodarijo z gozdovi odgovorno in obenem skrbijo za prebivalce in lokalni razvoj, ter si prizadevajo za vzpostavitev trajnosti.
  • Dovoljenje za izdelavo tiskovin za stik z živili. To so: embalaže, deklaracije, ovojne pasice za živila, namizne podloge in podobno. Dobili so ga s strani ministrstva za zdravje, Zdravstveni inšpektorat Republike Slovenije.

S predanim delom, skrbjo za okolje ter poslušnostjo do sočloveka so ustvarili storitve, ki jih ponujajo srčno in z veseljem. Tako so tudi z leti nizali zadovoljne stranke, ki so postale prav tako njihove stalne stranke. Z misijo postati prepoznavna zelena tiskarna, sledijo svojim zastavljenim smernicam in vam tako nudijo kakovostne storitve.

Kaj pa bi vi raje izbrali? Trajnostno tiskarno z dolgimi leti izkušenj ali tisto, ki gradi na večji prepoznavnosti in količini svojega dela?