apartmaji Kranjska Gora

Apartmaji Kranjska Gora – oddih v objemu gora

Turizem in potovanja

Kranjska Gora je že od nekdaj priljubljena destinacija vseh izletnikov in dopustnikov, ki jih privlači neokrnjen gorski svet. Apartmaji Kranjska Gora tako gostijo goste iz celega sveta skozi vse leto. Pozimi je Kranjska Gora namreč priljubljeno smučarsko letovišče, kjer pa marsikdo poišče nastanitev tudi v času kultnih smučarskih skokov v le nekaj kilometrov oddaljeni Planici. Poleti pa se v to obljudeno vasico zgrinjajo pohodniki in ljubitelji adrenalinskih športov – gorsko kolesarstvo, letno sankanje in gorsko plezanje. Apartmaji Kranjska Gora svojim obiskovalcem tako nudijo vrhunsko nastanitev in storitev, zaradi katere se boste radi vračali v ta čaroben gorski dom legendarnega Kekca in Pehte.

Šteblaj apartmaji Kranjska Gora

Po napornem dnevu, preživetemu na smučišču ali v raziskovanju še neodkritih gozdnih poti, si verjetno vsak izmed nas želi utrujene noge odpočiti v urejenem in udobnem apartmaju. Morda ob tem pogledati priljubljeni film in spiti topel čaj (z ali brez ruma) ali skodelico mamljivo dišeče kave. Ne, to niso zgolj sanje. To je realnost, ki vam jo ponujajo apartmaji na najvišjem nivoju. Vse to in še več vam nudijo tudi Šteblaj apartmaji Kranjska Gora.

Šteblaj apartmaji Kranjska Gora vam nudijo nadvse prijetne in sproščene počitnice, ki se jih boste radi spominjali. In se seveda z veseljem vračali. Tako pozimi, kot tudi poleti, saj so primerno opremljeni za potrebe gostov v vseh letnih časih. Nahajajo se na privlačni lokaciji v centru, ob smučišču in so tako priljubljeno izhodišče za pohodniške izlete in sproščene večerne sprehode.

apartmaji-kranjska-gora-1

Na voljo so vam tri lično urejene nastanitve – Mimi, Megi in Toni. Katero boste izbrali, je odvisno od števila oseb, ki skupaj počitnikuje. Nudijo namreč udobno nastanitev za od 4 do 6 oseb. Apartmaji Kranjska Gora z veseljem gostijo razigrane družine, prijetne družbe prijateljev ali zaljubljene pare. Ne glede na to, ali si želite doživeti razburljivo gorsko pustolovščino ali pa le posedati na terasi ob svečah in vinu, apartmaji Kranjska Gora vas bodo nedvomno navdušili. In radi se boste vrnili.

Vaš drugi dom

Preživite najlepši del leta, vaše počitnice, v enem izmed prostornih in moderno opremljenih apartmajev. Lahko se udobno namestite in se počutite kot doma. To pa je tudi glavna prednost apartmajev pred hotelskimi sobami – domačnost. V sodobno opremljeni kuhinji si lahko namreč sami pripravite vaš najljubši obrok ali pa se odpravite v eno izmed okoliških restavracij. Najmodernejši apartmaji imajo celo svoj pomivalni in pralni stroj. Po napornem dnevu pa si lahko v miru privoščite zaslužen počitek na izbranem ležišču. Apartmaji Kranjska Gora so vedno čisti in dosegajo najvišje higienske standarde. Seveda pa se tudi s strani gostov pričakuje vestno in skrbno ravnanje z inventarjem.

apartmaji Kranjska Gora 1

Kaj početi v Kranjski Gori

Da pa ne boste v Kranjski Gori samo počivali, vam predstavljamo še nekaj odličnih zamisli za aktivno preživljanje vašega oddiha. Vsi verjetno vemo, da je Kranjska Gora domači kraj pogumnega Kekca. Tako lahko obiščete Kekčevo deželo in podoživite dogajanje iz legendarnih zgodb naše mladosti. Za vse adrenalinske navdušence je na voljo Planica Zipline, tisti željni akcije, pa se s prijatelji udeležite paintball-a. Posebej zanimive so gozdne učne poti ali pa čebelarska pot Rateče. Športni navdušenci se morate podati na turno kolesarsko pot Juliana Bike ali pa odigrate igro tenisa s pogledom na veličastne Julijske Alpe in naš ponos – Triglav.

Verjetno ne rabimo posebej poudarjati, da je Kranjska Gora smučarsko središče, ki gosti tudi pokal Zlate lisice. V zimskem času pa lahko svoje otroke peljete tudi na nočno sankanje. Še posebej zanimive pa so tudi žive jaslice v bližnji Mojstrani.

Apartmaji Kranjska Gora vam bodo služili kot udobno in prijetno zavetje po aktivno preživetem dnevu. Ustavite se za trenutek in čas posvetite sebi in svoji družini. Namen ni, da si zapomnete izgled vašega apartmaja, ampak čas, ki ste ga v njem preživeli s svojimi najdražjimi. To pa je vse, kar šteje.