lesena okna

Lesena okna; vrhunska tradicija v vašem domu

Vse za dom

Zagotovo ena izmed boljših naložb v vaš dom je odločitev za vrhunska lesena okna. Le ta namreč združujejo vse prednosti, ki jih ponuja les. Gre namreč za naravni material s številnimi odličnimi lastnostmi, ki vaš dom korenito spremeni na bolje. Lesena okna namreč nudijo odlično izolacijo, na račun katere bo vaš dom postal energetsko učinkovit. Lahko bi celo rekli, da les diha in se tako aktivno prilagaja zunanjim razmeram. To pomeni, da vam poleti ne bo vroče, pozimi pa toplota ne bo uhajala skozi lesena okna. Tako boste občutno privarčevali na stroških ogrevanja ali ohlajanja, Poleg tega pa bo vaša hiša ali stanovanje z lesenimi okni pridobila prav poseben čar – les namreč pričara nadvse prijeten občutek domačnosti, prijetne topline in spokojnega miru.

Lesena okna Prima

Za vse, ki prisegate na vrhunsko kakovost svetujemo, da si ogledate ponudbo podjetja Gašper d.o.o. Za svoje stranke so namreč izdelali zares ekskluzivna lesena okna Prima. Za njihovo izdelavo se uporablja le najbolj kakovosten les, vrsto pa si lahko izberete sami. Na voljo so vam tradicionalna smreka, mogočni hrast in elegantni macesen. Za vse ljubitelje ekstravagance pa je na voljo tudi les raznih eksotičnih vrst.

Zares prvovrstna izbira pa je zagotovo termopan stekla v kombinaciji z lesenim ogrodjem, ki zagotavljajo izredno kakovostno toplotno in zvočno izolacijo. Lesena okna Prima slovijo po svoji prijaznosti do okolja, ustrezajo vsem nizkoenergijskim standardom ter imajo zaščito narejeno iz kvalitetnih ekoloških premazov. Na račun skrbne izdelave in montaže pa uporabnikom omogočajo udobno, prijetno in energetsko varčno bivanje.

lesena okna
Popolnost narejena po meri

Les velja za zelo prilagodljiv material. To nadvse priročno prednost pa so izkoristili tudi v družinskem podjetju Gašper in tako lahko izdelavo lesenih oken popolnoma prilagodijo vam in vašim željam. Sami lahko izberete barvo in obliko okna, pri tem pa vam je ves čas na voljo pomoč njihovih strokovnih svetovalcev.

V njihovo ponudbo so vključena lesena okna Prima s standardiziranimi euro profili 68, 78 in 92 mm. Zahvaljujoč visoko kakovostnim materialom in njihovi izdelavi so primerna za čisto vsak interier in vse vremenske razmere. Vaš dom bodo tako zaščitila, hkrati pa mu prinesla dodatno svežino in naravni, prijeten izgled.

Pri izdelavi lesenih oken se upošteva izključno najsodobnejša tehnologija in tehnološki postopki obdelave. Izrednega pomena za doseganje visokokakovostnega okna, ki služi svojemu prvotnemu namenu, je zaščita lesa. Le ta se začne že v času integriranega postopka med samo izdelavo v stroju. Lesena okna Prima ščiti zmagovalni par – kombinacija Aidol Induline površinske obdelave z Remmers sistemsko garancijo. Tako se še dodatno poveča uporabnost lesa, okno pa zaživi v vsej svoji popolnosti.

Številne prednosti lesenih oken

Lesena okna sodobne izdelave sledijo vsem trendom energetske in izolacijske zaščite doma. Leseni okvirji so tako večslojno lepljeni, sam les pa je ekološko zaščiten po barvni karti Gašper ali RAL Vogalni spoji imajo zelo visoko stabilnost in dodatno zaščito, krila in podboji pa so detajlno in precizno zaobljeni. Da bi lesenim oknom omogočili kar se da visoko odpornost in dolgoživost, jih kar štirikrat zaščitijo. Zagotovilo za kakovost najvišje stopnje pa je tudi posebna RIG garancija, ki jamči za vaša okna kar 10 let.

lesena okna 1

Ker se lahko les dokaj poljubno obdeluje, si lahko sami izberete željen barvni odtenek za zunaj in znotraj. Ker pa se bistvo skriva v detajlih, so pri Gašperju posebno pozornost namenili tudi malenkostim, ki na prvi pogled morda niti niso opazne. Tako so njihova okna zares celostno zasnovana. Steklitvene lestvice so skrito pritrjene, kompaktno steklo pa skrbi za vrhunsko zvočno in toplotno izolativnost ter dodatno varnost.

Za maksimalno udobje v vašem domu

Z lesenimi okni vaš dom ne pridobi zgolj na boljši energetski in izolativni sposobnosti, ampak se bistveno spremeni tudi estetika bivanja. Okna narejena iz lesa namreč povezujejo tradicijo in praktičnost, doseženo s sodobno zasnovanimi izboljšavami. Za tem vrhunskim stavbnim pohištvom tako stojijo leta raziskav, inovacij in trdega dela. Rezultat pa so okna, ki navdušijo prav vsakega. Prav vi ste tisti, ki si zaslužite le najboljše. Kakovostno bivanje pa se začne že pri izbiri ustreznih oken. Vlagajte v svojo nepremičnino, kajti povsod je lepo, a doma je najlepše.