Najem pisarn

Najem pisarn brez izgube časa

Zanimivosti

Za najem pisarn oz. poslovnih prostorov je treba pobrskati po več ponudbah, da bi našli tisto pravo, takšno, ki bo oddajala zaupanje in poslovni interior, ki bo odražal vaše delo. Za najem seveda ne potrebujete velikega podjetja in 10 zaposlenih. Pomembno je, da najdete prostor, v katerem se boste vi počutili kot doma, saj se bo to odražalo na vašem delu in komunikaciji s strankami. Najem pisarn Ljubljana pri podjetju Elma Črnuče je odličen primer poslovnih pisarn, ki lahko iz malega naredijo veliko.

Če ste torej pred najemom pisarne za svoje podjetje in bi želeli odlično ugodno ponudbo in prostor, kjer boste lahko gradili svoje sanje, vas vabimo, da si preberete spodnji članek in pridobite svojo ugodno ponudbo še danes.

Kako poteka najem pisarn?

Kadar ste na lovu za novim poslovnim prostorom in se zanimate za najem pisarn, je prva stvar, ki se jo morate vprašati, kje želite, da se vaša pisarna nahaja? Zagotovo imate sebi ljub predel mesta ali primestja, kjer bi se odlično počutili in z lahkoto privabljali stranke v svoje prostore. Lokacija mora biti seveda dostopna, tako da lahko stranke enostavno do nje dostopajo.

najem-pisarn-1

Ko imate že nagledano svojo prihodnjo pisarno, je treba urediti interior tako, da se boste znotraj počutili domače, udobno in da bodo tudi vaše stranke to začutile. Počutje stranke v prostoru je ključnega pomena za zaupanje in sklepanje dobrih poslov. Vedno izhajajte iz sebe, torej kako se vi počutite v tem prostoru, tako se bo počutila tudi stranka. Izogibajte se pa majhnih in ozkih prostorov, saj dajejo občutek utesnjenosti in zaprtosti.

Zadnja točka je pa seveda cena najema tega prostora oz. pisarne. Vprašajte se, koliko ste pripravljeni vložiti v najem takšnega prostora, saj vam to, da na mesec porabite več, kot zaslužite, ne bo prineslo dobrih rezultatov.

Kako velike pisarne so vam na voljo?

Najem pisarn pri podjetju Elma Črnuče, vam nudijo najem različno velikih pisarn oz. poslovnih prostorov, kjer boste lahko samozavestno vodili svoj posel. Na voljo so pisarne v velikosti:

  • 30 m2,
  • 90 m2,
  • 120 m2.

Zraven izbrane velikosti pisarne vam nudijo prav tako po želji urejeno in prilagojeno pisarno po vaših željah, saj mora končni videz najete pisarne, predstavljati produktivno okolje, v katerem se boste vi in vaši zaposleni ter stranke, počutili odlično.

Kakšna je cena za najem pisarn?

Ker je cilj, ustvariti podjetnikom varno in prijazno delovno okolje, so se odločili, da vam ponudijo najem pisarn, ki poteka, s čim nižjimi obratovalnimi stroški, za katere vam zagotavljajo zelo nizke in vašemu žepu prijazne cene.

Zakaj izbrati pisarne podjetja Elma?

Ker je najem pisarn njihovo poslanstvo, so se ob gradnji oz. urejanju pisarn odločili postaviti svetle, lepo urejene in prijazne prostore, kjer bo delo lahko potekalo produktivno in tekoče. Poslovna hiša Elma Črnuče vam nudi točno to in poleg tega še proste roke pri urejanju po lastnih željah, tako da se boste v izbranem prostoru resnično počutili domače in se vsak dan vanj z veseljem vrnili.

Zraven nizkih obratovalnih stroškov vam nudijo tudi:

  • odlično optično omrežje, ki vam omogoča brezhibno povezavo in sklepanje poslov tako v Sloveniji kot v tujini;
  • odlično dostopno lokacijo;
  • ter ograjen dostop do zagotovljenega parkirišča, ki vam je na voljo 24 ur na dan.

Najem pisarne je včasih lahko težko in obremenjujoče opravilo, ki zahteva veliko vašega časa, ki ga je v poslovnem svetu zagotovo premalo. Ker se tega pri podjetju Elma zavedajo, vam nudijo odlično strokovno svetovanje in pomoč pri najemu želene pisarne.

Za vse dodatne informacije z njimi z veseljem stopite v kontakt in si pojdite ogledat poslovni prostor še danes.