pergole

Pergole visoke kvalitete

Vse za dom

Vas moti, da ne morete uživati na terasi tudi v slabem vremenu in pozimi? Trenutno zelo moderna rešitev so pergole, senčniki, ki vam bodo z raznimi dodatki pričarali prijetnejše bivanje na prostem. S pergolo ustvarite čudovito terasno streho za vrt, avto ali teraso. Pergole visoke kvalitete boste našli pri Mizarstvo Hrovat, kjer so za izdelavo pergol pravi mojstri.

Kaj potrebujem za montažo pergole?

Če si boste omislili samostoječo pergolo, potem potrebujete betonsko podlago na mestih, kjer bodo stebri. Lahko pa je vpeta v hišo in na drugi strani podprta s stebri. Montira se jo lahko v vse vrste objektov.

Lesena ali kovinska?

Vrsto konstrukcije izberite glede na vrsto objekta, kjer želite nadstrešek. Pergole izdelane iz lesa, nam pričarajo domačnost in pristen stik z naravo. Pazite, da izberete kvaliteten les, ki bo dovolj trpežen in vzdržljiv. Kovinska pergola pa je bolj odporna na neugodne vremenske razmere. Oba elementa, les in kovina, lahko z lepim dizajnom in arhitekturno dovršenostjo pričarata unikaten izdelek, ki vas ne bo razočaral.

pergole balkon

Lahko pa izberete tudi kombinacijo, naprimer kovinsko ogrodje in lesena streha. Izbirate lahko med ravno streho ali streho, ki je pod naklonom. Ob nakupu povprašajte ponudnika, kakšne dodatke vam lahko še montirajo. Izbire je ogromno. Lahko se odločite za LED osvetlitev, pomično streho, daljinsko vodenje, strešni senzorji za sneg in dež in še več. Obstajajo pergole s kritino ali brez. Lahko je kritina prosojna in vam tako omogoča še več svetlobe. Ob straneh jo lahko zasteklite ali pa zaščitite pred vetrom in mrazom s pomičnimi lamelami. Pustite domišljiji prosto pot in  kakorkoli se boste odločili, vam bo pergola nudila pravo udobje in pričarala lepe trenutke na prostem.

pergola

Če se ne morete odločiti, katerega ponudnika izbrati, vam priporočamo Mizarstvo Hrovat. Usposobljeni mojstri vam bodo za izdelavo pergole strokovno svetovali in vam po vaših željah sestavili nadstrešek za vaš ambient.