parfumi

Parfumi za darilo

Zanimivosti

Dišave in parfumi so enkratno darilo za naše bližnje ali pa kar zase. Dajejo nam samozavest in vsakdanjo svežino. Z nanosom parfuma se velikokrat počutimo bolj samozavestno. Kljub vsemu temu, pa vemo, da imajo nekateri parfumi zelo visoko ceno. Velikokrat ne plačamo samo parfuma, pač pa tudi samo znamko. Skoraj vsak zvezdnik, predstavlja tudi svoje izdelke, med katerimi velikokrat najdemo ravno parfume. Pri podjetju unikatna Slovenija vam nudijo točene parfume, ki pa so ravno tako znanih znamk, s to razliko, da jih ne dobimo v originalni embalaži. Prednost teh je, da si lahko izberemo količino, ki jo želimo kupiti. Ponujajo stekleničke v velikosti 15ml, 30ml, 50ml in 100ml.

Nekateri parfumi imajo bolj sladke vonjave, spet drugi bolj osvežilne, tretje bolj nežne. Dišave lahko vsebujejo ekstrakte nekaterih rastlin, sadežev, eksotičnih sadežev. Lahko nas spominjajo bolj na orientalske kraje. Vrst in vonjav je malo morje. Zato je dobro, da vemo kakšna vrsta nam najbolj ustreza, preden se odločimo za nakup dišave. Pri podjetju Unikatna Slovenija so na voljo parfumi, ki so najboljši približek nekaterih znanih dišav ali pa celo same originale, ki so pretočeni v njihove stekleničke. Nekateri izmed njih so Armani, Chanel, Dior, Hugo Boss, Lancome Prada, Versace in še mnogo drugih.

parfumi stekleničke

Parfumi so primerni tako za ženske, kot tudi za moške. Znani so po svoji odlični obstojnosti in seveda po ugodni ceni. V primeru, da s parfumom ne bi bili zadovoljni, ga lahko v roku 14 dni vrnete, podjetje pa vam vrne denar. Ta pogoj si lahko privoščijo zaradi zagotavljanja 100% garancije na zadovoljstvo strank. Pred nakup je pomembno, da vemo kakšne vonjave nam pašejo in kakšne so nam všeč. Pri tem vam pomoč ponudijo tudi izkušene prodajalke, kakšni parfumi so preimerni za določene vrste ljudi. Z nakup boste zagotovo zadovoljni in se boste po prvem nakupu še vrnili. Če ste ravno v nakupu novega parfuma ali darila za najbližnje, le preglejte ponudbo in si ga privoščite!

parfumi