Dermaestetik

Spoznajte prihodnost kozmetične stroke na tečaju za dermaestetika

Zdravje

Pionir na področju napredne kozmetične terapije, ki se osredotoča na razumevanje in reševanje kompleksnih problemov kože s pomočjo medicinskih metod, se imenuje dermaestetik. Strokovnjaki, ki se ukvarjajo z dermaestetiko, imajo poglobljeno znanje o strukturi in mehanizmih delovanja kože ter njeni odvisnosti od celotnega telesa. V svojih odločitvah se zanašajo na znanstveno potrjene pristope, neodvisne od trenutnih trendov ali smernic blagovnih znamk. Dermaestetika je prvi korak v uspešni negi kože ter še en dokaz, da se z znanjem in inovacijami lahko dosežejo vidni rezultati.

Postanite strokovnjak napredne kozmetične terapije

Pridružite se izbrani skupini strokovnjakov, ki s pomočjo naprednih pristopov zagotavljajo strankam učinkovite rešitve pri negi kože in končne vidne rezultate. Program Dermaestetik vam omogoča razširiti vaše strokovne kompetence in izvajanje napredne kozmetične terapije. S pridobljenim znanjem boste učinkovito reševali primarne težave kože, izboljšali svoje kozmetične storitve in nadgradili svojo ponudbo. Z manj vloženega dela boste dosegali boljše rezultate, s svojim znanjem, strokovnostjo in kvaliteto pa boste gradili svoj ugled. S tem se boste vedno znašli korak pred ostalimi ponudniki kozmetičnih storitev.

Pridružite se Aikon Academy in postanite strokovnjak v napredni kozmetični terapiji. Po uspešno opravljenem izpitu boste prejeli naziv Dermaestetik-specialist napredne kozmetične terapije (I. stopnja). Program je zasnovan tako, da nadgradi vaše obstoječe znanje o negi kože in vas nauči, kako uporabiti napredne kozmetične terapije v praksi. Program je primeren za kozmetičarke, zaposlene v estetskih klinikah in kozmetičnih salonih, dermatologe, kader v hotelih, kozmetičnih trgovinah in lekarnah, pa tudi za diplomante višjih in visokih šol za kozmetiko. V samo dveh mesecih boste lahko nadgradili svoje znanje in postali kozmetični terapevt, s čimer boste zagotovo izstopali med konkurenco.

Dermaestetik
Naučite se izvajanja hibridne obravnave in prilagajanja rešitev individualnim potrebam strank.

Specializacija za napredno kozmetično terapijo z uporabo celostnega pristopa

Cilji programa Dermaestetik – 1. stopnja so zelo jasno zastavljeni. Specializirali se boste na področju kozmetične terapije, s poudarkom na naprednih tehnikah, ki vam bodo omogočile, da razumete delovanje kože in kako le-to vpliva na vašo nego. Program vas bo naučil, kako razlikovati med medicinskimi in kozmetičnimi stanji kože, kot tudi kako reševati kompleksne kožne probleme z uporabo celostnega pristopa. Poleg tega boste sposobni planirati osebno prilagojene programe za vaše stranke z upoštevanjem telesnih vplivov na kožo in kombinirati kozmetične izdelke, prehranska dopolnila in aparaturne tehnike na učinkovit način. Njihov cilj je, da postanete kozmetični strokovnjaki, ki lahko zadovoljijo zahteve strank in dosegajo najboljše rezultate.

Cena programa Dermaestetik na 1. stopnji znaša 2800 evrov. Obstaja tudi znižana cena, ki znaša za tiste, ki se prijavijo v prvem roku. Obstaja tudi možnost plačila na obroke. Za vsak termin je na voljo le 15 mest. Če želite postati del te skupine strokovnjakov, se lahko prijavite na izpit na spletni strani in začnete graditi svojo karierno pot. Več si lahko ogledate tudi na Facebook strani https://www.facebook.com/aikonacademy/.

Celovit pristop za osebno prilagojene rešitve za vašo kožo, podprte z znanostjo

Stranke danes iščejo vedno več osebnega svetovanja in prilagojenih rešitev, ko gre za lepotne tretmaje in izdelke za nego kože. Veliko strank preučuje sestavine izdelkov in tretmaje ter se sprašuje, kaj je najbolj učinkovito za njihovo kožo. Čeprav je to lahko privlačno, lahko postane tudi zelo zamudno in nepraktično. Če se vaša stranka počuti utrujeno in zmedeno zaradi iskanja informacij, je prav, da ji pomagate. Kot dermaestetik ji lahko pomagate s celovitim pristopom, ki vključuje primerno kozmetiko, svetovanje o prehrani in prehranskih dopolnilih. Več si lahko preberete na naslovu: http://aikon-academy.com/blog-zapisi/. S tem ji lahko pomagate doseči trajne spremembe in ji zagotovite osebno prilagojene rešitve, ki bodo resnično učinkovale za njeno kožo.

Dermaestetik
Program na Aikon Akademiji vam omogoča, da postanete strokovnjak na področju napredne kozmetične terapije kože.

Slogan “Backed by Science” označuje kozmetične storitve in izdelke, ki so podprti z znanostjo. V sodobnem svetu se kozmetična industrija hitro spreminja in potrošniki postajajo vedno bolj zahtevni. Blagovne znamke in ponudniki storitev se na te spremembe odzivajo z zagotavljanjem več informacij o kozmetičnih postopkih, izdelkih, sestavinah in učinkovitosti. Vendar pa kozmetične storitve in izdelki, ki temeljijo na znanstvenih raziskavah, predstavljajo vse bolj priljubljeno izbiro med potrošniki, saj so dokazano učinkoviti in zagotavljajo boljše rezultate. Dermaestetiki se zavedajo tega in svojim strankam ne le svetujejo, ampak jih tudi osveščajo in izobražujejo o znanstveno potrjenih resnicah ter jim pomagajo izboljšati kakovost življenja.

Trend virtualnega kozmetičnega svetovanja in hibridne obravnave

Zapiranje in odpiranje lepotnih salonov zaradi nepredvidljivih dogodkov je pospešilo razvoj novih storitev v lepotni industriji. Eden od največjih trendov je virtualno kozmetično svetovanje, ki je postalo izredno priljubljeno med strankami. Ta storitev je le en video klic oddaljena od vas in vaše stranke ter predstavlja dodatno storitev za vaše poslovanje.

Delo dermaestetika je izjemno raznoliko, saj uporablja različne pristope za obravnavo svojih strank. Nekatere storitve izvaja v posebej specializiranih salonih, medtem ko lahko del napredne kozmetične terapije opravi tudi na daljavo preko video svetovanja. V zadnjem času se pogosto dogaja, da dermaestetiki nudijo hibridno obravnavo, ki vključuje kombinacijo storitev izvajanih v salonu ter tistih na daljavo preko videa. Veliko strank ceni takšno prilagodljivo kombinacijo storitev, saj lahko prihranijo čas ter se dogovorijo za termin, ki jim bo najbolje ustrezal.

Hitre spremembe na trgu, zahteve po informiranosti strank, spremenjeni načini poslovanja in komuniciranja ter razvoj novih kozmetičnih izdelkov predstavljajo nove izzive za industrijo lepote. V takšnem času je pomembno, da ne obstanemo na mestu, ampak se prilagodimo spremembam ter iščemo nove rešitve.

Dermaestetik
Postanite del strokovne skupnosti dermaestetikov, ki poslujejo odlično ter dosegajo zavidljive poslovne rezultate.

Privabite stranke z nadstandardnimi storitvami

Ena od takšnih rešitev je nadgradnja storitev nege kože v napredno kozmetično terapijo, ki se začne s postavitvijo temeljev s programom dermaestetik. Če se odločite postati dermaestetik, boste pridobili nova znanja ter veščine za napredno obravnavo kože in razvili močne vezi zaupanja s svojimi strankami. Postali boste strokovnjak na področju nege kože in naredili prvi korak v napredno kozmetično terapijo.

V današnjem času je zelo pomembno, da kot strokovnjak na področju nege kože ostajate korak pred najbolj informiranimi strankami. Te si želijo podrobnejše informacije, ki jih še ne poznajo, ter osebno prilagojene rešitve, ki bodo ustrezale njihovim individualnim potrebam. Ključno je, da imate nadgradnjo znanja ter odprtost za nove priložnosti, saj boste le tako lahko pritegnili stranke, ki si želijo nadstandardne storitve ter so pripravljene plačati več. Kot dermaestetik, diplomant Aikon Akademije, se boste pridružili strokovnjakom, ki kljub kriznim časom poslujejo odlično ter dosegajo zavidljive poslovne rezultate.