Maroko je čudovita država v Afriki

Turizem in potovanja

Maroko je država v severni Afriki. Med turisti je ta država vedno bolj priljubljena. Tudi vedno več Slovencev se odpravlja v to državo in na spletu se tudi najde marsikaj kaj obiskati tam. Lahko je to samo poležavanje ob morju, raziskovanje mest v Maroku ali pa kar odkrivanje celotne države, njene narave, mest in tudi kakšnih skritih kotičkov.

maroko-1

Potovanja so postala vedno bolj dostopna za vse. Prav tako si pa včasih želimo potovati v kakšno poceni državo, kjer bomo lahko za malo denarja ostali več časa. Prav takšna država je Maroko. Ne le, da ima super mesta, ampak tudi narava je prečudovita. Ta država skriva marsikatero znamenitost in marsikateri skriti kotiček, ki ne sme biti spregledan. Seveda bodite tudi pripravljeni na drugačno kulturo, ki se ji le prilagodite. Je pa to Islamska država, tako da morate v na primer mošeje imeti pokrite ramena in kolena, ter pa ženske morajo imeti še ruto na glavi. Najboljše je seveda, da si ruto prinesete kar iz Slovenije, da ne boste potem tega še iskali po Maroku. Maroko kot sem rekla je obiskal marsikateri popotnik, prav tako pa vam tudi kakšne agencije ponujajo potovanje tja. Ne bo pa vam žal, da greste sem in državo raziščete.

maroko-2

Maroko je država, ki jo le dajte na svoj seznam želja. V to državo se boste po enkratnem obisku še vrnili, v to sem prepričana. Raziščite skrite kotičke in podajte se tudi v puščavo. Tukaj se najde aktivnost za vsakogar in ravno zato je Maroko primeren za vsakega, ki ima željo po potovanju in odkrivanju nove države in tudi nove kulture. Če ne drugače pa pojdite le na plažo in uživajte tam. Najamite avto in zraven prinesite še šotor, ker je to res odličen način za odkrivanje Maroka. Kampirate lahko kjerkoli. Boste videli kako čudovita je ta država.