Najem avtodomov

Najem avtodomov po ugodnih cenah

Turizem in potovanja

Razmišljate o dopustu, takšnem drugačnem, kjer se lahko iz dneva v dan vozite na različne destinacije in skrite kotičke ter sami, uživate v naravi? Potem je odgovor en sam, in to je najem avtodomov. Sam najem je primeren za družinice, pare in prav tako prijatelje, ki si želijo preživeti nekaj skupnega časa na popolnih, izbranih lokacijah.

Slovenija kot tudi tujina ponujata čudovite lokacije, tako divje kot javne, kjer lahko zraven tega, da oskrbite avtodom, tudi sebi privoščite nekaj počitka in se podružite še z drugimi ljudmi.

Družina ali par?

Najem avtodomov je kategoriziran v 2 tipa, in sicer:

 • Hobby počitniško vozilo za več oseb,
 • Robeta Mobil, ki je primerno za mlade družine in pare.

Avtodomov Hobby se drži ugled prave popolnosti potovanj, ki jih nudi za 4 do 6 oseb. Oplemeniteni so z umetelnimi pokrovi in armaturno ploščo, ki daje vozilu pravi subtilni luksuz. Uživali boste lahko na popolnoma ergonomičnih, nastavljivih sedežih, ki jih prilagodite glede na naklon in višino. Čudovita novica pa je tudi ta, da najem avtodomov Hobby nudi popolnoma opremljeno prostorno kuhinjo, ki nudi vsestranske kuhinjske pripomočke.

Robeta je po kakovosti podoben kot Hobby, le da je primeren za mlade družine ali par. Kot drugi ima tudi ta bogato notranjo opremo, ki zavzema kompresorski hladilnik, usnjeno oblazinjenje, strešno okno, prezračevalen sistem, mrežo, ki vas zaščiti proti nadležnimi žuželkami ter komarji.

avtodom-1

Kakšna je cena najema in kaj vključuje?

Glede na najem avtodomov, ki jih izbirate, imate na voljo tudi dodatno oz. vsebujočo opremo, ki zajema:

 • Potreben potrošni material, kot so: plinska jeklenka, vrečke za smeti, čistila, WC papir ter WC aktivne bakterije za razgrajanje;
 • zložljivo mizo in štiri stole;
 • električni priključki ter podaljški, so potrebni, da boste lahko brezskrbno parkirali in ga napolnili, zato da lahko greste spet, za kak dan ali dva na bolj odročne predele.
 • Popoln komplet posode in pribora za odličen in sproščujoč dopust vsebuje vse osnove za ljubitelje kuhanja.
 • Z doplačilom imate možnost dobiti tudi posteljnino ter brisače.

Na vprašanje, kakšna je cena najema, bi odgovorili, da je le-ta odvisna od več stvari: na primer, glede na obdobje. Za kampiranje najdražje in seveda najbolj povpraševano obdobje, je v času prvomajskih, zimskih in novoletnih počitnic. Prav tako v glavni sezoni, od 16. 7. do 23. 8., je cena za najem kar 30 % višja. Seveda pa je tudi odvisno od tega, za koliko dni se počitniško vozilo rezervira.

Če pogledamo malenkost bolj podrobno, lahko dobite kamper ontour Hobby, za 6 nočitev, že od 145 €/ noč in to v nizki sezoni. Za Mobil Robeta, pa boste za 6 noči porabili v nizki sezoni le 110 €/ noč. Cene se večajo po sezoni in pa nočitvah. Priporočamo pa vam, da vzamete za več nočitev, saj lahko tako uporabite tudi odličen popust.

Razlogi za najem avtodomov

Ker so avtodomi že sami po sebi kot majhne hiške na kolesih, jih lahko resnično maksimalno izkoristite v svojo korist, saj vam ponujajo bogato nastanitev, vso zasebnost in več. Začnite ustvarjati nepozabne spomine in doživetja, ki vam jih ponujajo luksuzna počitniška vozila, vrhunske kakovosti.

Poglejmo si še številne prednosti, ki jih boste ob najemu prejeli:

 • Popoln čas za družino in ali prijatelje: poglobite odnos in se posvetite svojim najbližjim, saj vsi vemo, da zaradi hitrega tempa življenja, čas, kar beži. Uživajte in polnite svoje srce s čudovitimi spomini, ki se jih boste čez leta spominjali.
 • Prilagodljivost in zasebnost: uživajte kjerkoli in kadarkoli, brez prilagajanja glede na druge, neznane potnike. Potujte in si ogledujte točno tiste želene znamenitosti in kotičke, ki jih vi želite. Brez rezervacij in časovnih omejitev.
 • Odmor, v objemu narave: predstavlja blagor za dušo. Meditirajte, uživajte in se popolnoma sprostite, brez digitalnih tehnologij, ki vam polnijo glavo z negativnimi informacijami po svetu in doma. Odkrivajte neznane kotičke in aktivno izkoristite prav vsak dan.
 • Udobje kjerkoli in kadarkoli: funkcionalnost in prednost, kot jih ima najem avtodomov, jih nima nihče. Udobje lahko izkoristite kjerkoli, saj imate kakovostno vzdržljivo baterijsko enoto ter velik prostoren rezervoar z vodo. Z zagotavljanjem visoke stopnje udobja, številnimi shrambami, polno kuhinjo in prtljažnikom, vam ni treba skrbeti. Vi se samo prepustite.
 • Vzemite vse, kar potrebujete: v primeru, da na dopust/ potovanje, ne morete brez določenih vam ljubih stvari ali dodatkov, nič zato, saj lahko vse tudi vzamete s seboj. Obožujete čevlje? Ne morete kuhati brez domačih začimb? Prav za vse se bo našel prostor, tako da boste lahko maksimalno uživali tako, kot bi bili doma.
 • Test pred nakupom: najem avtodomov vam bo dal odličen pregled nad delovanjem in življenjem v takšnem okolju. Če ga še niste preizkusili, vam svetujemo, da to storite in se spoznate z vsemi funkcijami in udobjem, ki ga izbran avtodom ponuja. Tako se boste tudi lažje odločili za nakup, v primeru, da ste ga morda kdaj imeli v mislih.

Če povzamemo, torej pravzaprav za najem avtodomov ne potrebujete veliko, le oblačila, obutev in vam nujne dodatke, brez katerih ne zapustite doma. Izbrano vozilo ima namreč za vas pripravljeno vse udobje, ki vas zagotovo ne bo razočaralo.