nlp diploma

NLP diploma – od teorije k praksi

Zanimivosti

Ste si zadali za naslednji cilj, da prejmete NLP diploma, potem ste na pravem mestu, saj v nadaljevanju objavljamo vse najpomembnejše informacije, ki jih potrebujete. Za začetek pa povejmo, kaj je NLP, gre za nevrolingvistično programiranje, ki se že desetletja uporablja. NLP je močno orodje, ki multiplicira potencial uspešnih posameznikov – od podjetnikov, športnikov, glasbenikov do terapevtov in tudi učiteljev. Prakse so ključne za postavljanje visokih in uresničljivih ciljev, izboljšanje komunikacije in tudi dosego izstopajočih dosežkov. Če bi radi vso to znanje prejeli, potem se na spletni strani Mastermind akademija prijavite na čakalno listo in boste prvi obveščeni o novem terminu delavnice NLP diploma v Sloveniji.

Kaj je NLP (diploma)?

Kar je najpomembnejše, vsi, ki se udeležijo delavnic NLP diploma, kaj hitro ugotovijo, da NLP ni zgolj teorija, ampak gre za praktične tehnike, ki so bile razvite v 70-ih letih prejšnjega stoletja. Richard Bandler in John Grinder sta z analizo dela vrhunskih terapevtov razvila metodo, ki omogoča reprodukcijo izjemnih dosežkov na najrazličnejših področjih človekovega delovanja. Rečemo lahko, da je NLP nabor orodij in tehnik, ki se v praksi izkazujejo za izjemno učinkovite. Poglejmo nekaj najpomembnejših področji pri katerih lahko uporabimo znanje NLP diploma:
• Nadzor nad vedenjem v vsakdanjem življenju – NLP temelji na dejstvu, da lahko sami nadzorujemo in spreminjamo svoje vedenje.
• Pozitiven vpliv na možgane – različne tehnike NLP spodbujajo rast nevronov in izboljšujejo povezave med možganskimi regijami, kar boste ob redni uporabi tehnik opazili tudi v praksi.
• Moč jezika – NLP poudarja, kako zelo pomemben je jezik, ki ga uporabljamo, saj vpliva na naše razumevanje in komunikacijo z ljudmi okrog nas.
• Orodje za vsakdanjo rast – znanje NLP ponuja različne možnosti za osebno rast, postavljanje ciljev in premagovanje omejujočih prepričanj, ki jih nosimo s sabo.

nlp diploma

Delavnico NLP diploma vodi eden in edini Aleksander Šinigoj

Aleksander Šinigoj se z NLP-jem ukvarjam že vrsto let. Od leta 2005 je tudi član ekipe Tony Robbinsa, najprej kot prostovoljec, kasneje kot Senior Leader in od leta 2020 tudi kot Trener. Pohvali se lahko, da je edini trener pri Tony Robbinsu iz Slovenije. Od leta 2009 je asistent pri dr. Richardu Bandlerju, so-ustanovitelju Nevrolingvističnega programiranja. Hkrati je tudi Licenciran NLP Master trener, naziv, ki si ga deli z le 30 ljudmi na svetu. Aleksander se lahko pohvali, da je do danes predaval v 22 državah, na kar 4 kontinentih. Pravi, da je njegov uspeh v resnici uspeh njegovih študentov in udeležencev predavanj in delavnic. Verjame, da je čisto v vsakem posamezniku ogromno potenciala in možnosti za nadaljnjo rast in razvoj. Zato ne odlašajte in se še danes prijavite na obveščanje o naslednji delavnici NLP diploma na spletni strani predavatelja. Bodite pripravljeni na vaše novo življenje, ki prihaja z NLP znanjem.

NLP diploma – kako se prijaviti na delavnico?

Če se še vedno sprašujete, kako in kje se prijavite na delavnico NLP diploma, potem vam v naslednjih vrsticah razložimo vse podrobnosti. Najprej obiščite spletno stran Mastermind akademija, kjer v zavihku NLP diploma najdete kontaktni obrazec, kamor vpišete zahtevane osebne podatke (ime, priimek, telefon in elektronski naslov). S klikom na potrditev podatkov boste potrdili, da se želite prijaviti na obveščanje o novem terminu delavnice NLP diploma. Po oddaji prijavnice boste preusmerjeni na anketo. Vabijo vas, da jo izpolnite in ste tako lahko korak bližje prijavi na tečaj NLP praktik, ki je predhodnik NLP diplome. V kolikor se bodo odločili za sodelovanje z vami, vas bodo kontaktirali. Zato ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost in se prijavite še danes.

NLP diploma – izjave udeležencev

Udeleženci delavnice NLP diploma so nad na novo pridobljenim znanjem navdušeni. Simon Micič pravi, da je napisal knjigo in bil gost v številnih TV in radijskih oddajah. S pridobljenim znanjem pa pomaga žrtvam spolnega nasilja povsod po svetu. Tinkara Kovač pa je zapisala, da gre pri delavnici NLP diploma za takojšnjo implementacijo nevrolingvističnega programiranja v naša življenja. Petra Prcač Dolinšek pa pravi, da pridobljeno znanje in veščine predaja naprej svojim zaposlenim in podjetju omogoča, da svoje storitve stalno izboljšujejo. Super, kajne?! Če si želite tudi vi živeti življenje, kot iz sanj, potem ne odlašajte in se še danes prijavite na delavnico NLP diploma. Verjemite, ne bo vam žal. No mogoče vam bo žal le tega, da se niste na delavnico prijavili že pred mnogimi leti. Naj se nepozabno (NLP) življenje začne zdaj.