Plinski žar je najboljša izbira za piknik na balkonu

Vse za dom

Radi prirejate razne zabave s prijatelji ter spečete kaj dobrega. Najbolj popularno na raznih piknikih ali zabavah doma je pečenje na žaru. Ampak vsi ne moremo včasih imet doma vrtnega žara, zato so pa tukaj plinski žari, ki so manjši in tudi lažji za uporabo. Dober plinski žar dobite v trgovini Furlan.

Plinski-zar-2

Nekaj najlepšega je, ko lahko v toplih dneh nekaj zunaj spečemo. Ne rabimo znotraj mastiti kuhinje, lepo lahko uživamo na zraku, v naravi ter si spečemo zelenjavo in meso. Ko nam primanjkuje prostora je zelo primeren plinski žar, saj je dosti bolj praktičen od ostalih žarov. Dosti hitreje se segreje, ne rabimo drv, ne oglja, samo eno jeklenko plina. Plin ima danes itak že vsak doma, če ne pa si eno jeklenko nabavimo samo za naš žar. Meso ali zelenjava je isto sočna, okusna ter kot da bi jo spekli na drugem žaru. Plinski žar je dosti hitrejši za uporabo, hitreje lahko na njem nekaj dobrega pripravimo. Dobite različne vrste ter velikosti za vsakega uporabnika je drugačen. Čeprav plin nekateri uporabljamo tudi doma v notranjem prostoru za kuhanje, se plinski žar lahko uporablja samo zunaj.

Plinski-zar-1

Lahko ga postavite na terasi ali balkonu ter spečete okusno kosilo. Tudi hitreje ga očistite ter pospravite. Zavzamejo dosti manj prostora, kot ostali žari, je pa res odvisno kakšnega si nabavite. Pri plinskem žaru nimate dima, ne saj, ne rabite se bat, da bo kakšna iskra kaj zakurila. Tudi ob vetru je bolj praktičen. Vsak uporabnik, ki rad peče na žaru najbolj ve kakšen je primeren za njega. Koliko hrane radi pripravljate, takšnega tudi nabavite. Mogoče je boljše malo večjega, kot manjšega, saj ne veste kdaj bo kdo prišel k vam na piknik ali zabavo. Vsi žari imajo nekakšno prednost in minus, zato dobro premislite če je plinski žar primeren za vašo družino.