Prikolice za avto

Prikolice za avto priznanih blagovnih znamk – kje jih lahko naročite?

Avtomobilizem

Odlična izbira, če potrebujete prevoz različnih vrst tovora, kot so kmetijski stroji, gradbena oprema, osebni predmeti in še več, so prikolice za avto. V ponudbi podjetja Trisa najdete prikolice za avto različnih modelov, ki se razlikujejo po namenu, obliki in velikosti. Eni izmed najbolj priljubljenih modelov so enostavne prikolice za avtomobil, ki so namenjena prevozu osebnih predmetov, kot so pohištvo, kolesa, smuči in drugo. Gre za enostavne prikolice za avto, ki jih lahko enostavno priključite na vaše vozilo z ustreznim vlečnim kavljem. Na voljo so tudi druge prikolice za avtomobil, kot so boks prikolice, hladilne in prodajne prikolice za avto, prikolice za avtomobil za prevoz živali ter različne specialne prikolice.

Ponudba avtomobilskih prikolic priznanega nemškega proizvajalca Humbaur

V ponudbi lahko najdete avtomobilske prikolice priznanega nemškega proizvajalca Humbaur. Podjetje se ponaša z veliko izbiro avtomobilskih prikolic različnih modelov, ki so strokovno zasnovane in izdelane za zahtevno vsakodnevno uporabo, s ciljem, da zadovoljijo potrebe svojih strank. Vsaka Humbaur prikolica je zasnovana, konstruirana in proizvedena na enem mestu, z uporabo kakovostnih materialov ter strokovnega znanja, preizkušena pod najtežjimi pogoji, kar vam zagotavlja, da vam bo Humbaur prikolica služila še dolga leta. V podjetju Trisa d.o.o. vam nudijo največjo izbiro prikolic na enem mestu, in če niste prepričani katera avto prikolica je najbolj primerna za vaše potrebe, se lahko obrnete na njihove prodajalce, ki vam bodo z veseljem svetovali in pomagali pri izbiri prikolice za avto.

Prikolice za avto
Vsestranska prikolica za avto za prevoz različnih vrst tovora.

Kaj lahko pričakujete od enega najbolj inovativnih proizvajalcev avtoprikolic?

Pomemben dejavnik uspeha podjetja Humbaur na trgu avtomobilskih prikolic so njihove številne novitete, ki jih vsako leto predstavijo svojim strankam. Podjetje ima dolgoročno vizijo in nenehno sledi potrebam trga, zato svojo proizvodno tehnologijo nenehno nadgrajuje in posodablja, kar zagotavlja, da prikolice za avto Humbaur ustrezajo najvišjim standardom kakovosti. Humbaur se posebej posveča dobrim delovnim pogojem, kar se odraža tudi v kakovosti njihovih izdelkov. Vsi izdelki, vključno z avtoprikolicami, so konstruirani in proizvedeni na enem mestu, kar omogoča kratko razvojno pot in jasno ter samozavestno medresorsko sodelovanje. Zato je Humbaur prikolica visoko rangirana glede kakovosti in se uvršča med vodilne na trgu avtomobilskih prikolic.

Prikolice za avtomobil so prijagojene različnim skupinam uporabnikov

Podjetje Humbaur se trudi ugotavljati, kaj njihove stranke dejansko potrebujejo in želijo. S tesnim sodelovanjem in posvetovanjem z zastopniki razvijajo širok nabor različnih modelov, trenutno jih je več kot 415, ki se lahko prilagodijo potrebam različnih skupin uporabnikov, kot so trgovci, vrtnarji, prevozniki, kmetovalci, ljubitelji konj, gradbeniki in samostojni mojstri. Njihove avtoprikolice so dobro zasnovane in izdelane za naporno vsakodnevno uporabo, vključno s posebnimi modeli, ki odražajo zahteve strank, kot so avtoprikolice s hidravličnimi dvižnimi vrati, delavniške in strojne prikolice ter promocijske prikolice. Njihove nadgradnje, kot so postopki vbrizgavanja, zagotavljajo natančnost vgradnje, stabilnost in izredno gladko površino, poleg tega pa povzročajo nizko stopnjo emisij, kar ima pozitiven vpliv na okolje. Vsaka Humbaur avtoprikolica je zares vrhunske kakovosti, saj podjetje nenehno nadgrajuje svojo proizvodno tehnologijo in konstruira prikolice na enem mestu, da bi zagotovilo, da izpolnjujejo visoke standarde kakovosti.

Testiranje stabilnosti in vzdržljivosti avtoprikolic za zagotovitev najvišje kakovosti

Humbaur izvaja teste stabilnosti in vzdržljivosti svojih avtoprikolic na posebnih testnih stezah, kjer preverjajo zmogljivost podvozja, okvirja in drugih komponent prikolice za avtomobil v najtežjih možnih pogojih. To jim omogoča, da zagotovijo izjemno kakovost svojih izdelkov, saj se njihove prikolice za avto vsak dan soočajo z izjemno obremenitvijo in različnimi pogoji uporabe, bodisi na gradbiščih, kmetijskih zemljiščih ali drugih domačih in komercialnih okoljih. Da bi se izognili neprijetnim presenečenjem, vsaka avtoprikolica Humbaur deluje brezhibno in zanesljivo, zahvaljujoč uporabi visokokakovostnih materialov in izjemni trdnosti pri izdelavi.

Prikolice za avto
S kakovostno prikolico boste prihranili čas in denar pri prevozu.

Vsestranskost in uporabnost, ki prepričata kupce v Sloveniji

Prikolica Humbaur, model HA 132513 KV, je zelo priljubljena med kupci v Sloveniji zaradi svoje vsestranskosti in uporabnosti. Poleg tega, da lahko prikolico uporabljate za različne namene, kot so prevoz materiala, koles, orodja in drugih predmetov, ima tudi številne možnosti dodatne opreme, ki jo lahko prilagodite svojim potrebam. Lahko dodate povišane stranice, držala za kolesa in ponjave v različnih barvah. Pri vožnji tovor na prikolici ostane na mestu zahvaljujoč privezom v podu, ki so pritrjeni na aluminijaste stranice, kar preprečuje premikanje tovora med vožnjo. Poleg tega ima prikolica ravno dno, kar omogoča prevoz motornih koles, koles in drugih predmetov.

Izberite in sestavite avtoprikolico po vaših željah in potrebah

Eduard konfigurator je preprost za uporabo in ponuja vse modele avtoprikolic ter dodatke v 3D pogledu. Z njim lahko izbirate med različnimi nosilnostmi, sistemi ramp, nakladalnim podom in drugimi dodatki ter si sestavite avtomobilsko prikolico, ki bo najbolje ustrezala vašim potrebam. V tovarni prikolic Eduard v belgijskem mestu Lommel deluje več kot 100 ljudi, ki natančno sestavljajo svoje prikolice za avto na 17.000 kvadratnih metrih proizvodnega prostora ter velikem zunanjem območju. Eduard se nenehno osredotoča na potrebe končnih kupcev, še posebej gradbenikov, vrtnarjev, hortikulturnih delavcev in prevoznikov vozil. Skupaj z njihovimi željami in potrebami inženirji izboljšujejo modele prikolic z novimi inovacijami, zaradi česar so Eduardove avtoprikolice visoko kakovostne.

Varne avtoprikolice za vsakogar, ki išče kakovost in prilagodljivost

Če iščete varne prikolice za avto, bi lahko bil Eduard prava izbira za vas. Njihov širok nabor modelov bi lahko ustregel vsem vašim željam in potrebam. Visoko podne prikolice za avtomobil so na voljo kot enoosne, tandem ali triosne, z ali brez naletne zavore, v različnih dimenzijah do dolžine 6 m. Poleg tega so večnamenske prikolice za avto, ki se lahko uporabljajo kot navadne prikolice za avto ali za prevoz motornih vozil. Priročen predal pod dnom vam omogoča, da rampe vedno vozite s seboj, kar je izjemno priročno.

Eduard prikolice – 20 let izkušenj in skrbi za stranke

Eduard prikolice za avtomobil predstavljajo prednost s kombinacijo 20-letnih izkušenj in skrbi za stranke, saj ponujajo izjemno široko paleto modelov prikolic za različne namene, ki so izdelane iz vrhunskih materialov po ugodni ceni. Z več kot 4000 različnimi kombinacijami so prednostni pri izdelavi prilagojenih avtoprikolic po meri končnega kupca, saj lahko s konfiguracijo prikolice za avto izpolnijo vsako željo in zahtevo. Zaradi teh razlogov je Eduard pametna izbira za vsakogar, ki išče kakovostno in prilagojeno rešitev za prevoz tovora z avtomobilom.

Prikolice za avto
Kiper prikolica za avto omogoča enostavno in varno praznjenje.

Humbaur avto prikolica kiper – kakovostna in praktična rešitev

Avto prikolica kiper je zelo pomembna pri prevozu različnih tovorov, ne glede na to, ali gre za gradbeni material, rastline ali pa motorna kolesa in druge stroje. Humbaur je vodilni nemški proizvajalec prikolic, ki slovi po kakovostnih novostih. Avto prikolica kiper Humbaur je zelo priročna, saj vam omogoča, da tovor brez težav stresete iz prikolice s pomočjo jeklene prekucne ploščadi in ročne ali električne črpalke. Avto prikolica kiper ima možnost nagiba zadaj ali na strani, kar še dodatno olajša vaše delo. Osnovna avto prikolica kiper lahko prenese do 900 kg nosilnosti, v ponudbi pa najdete tudi zmogljivejše modele, ki nudijo nosilnost do 2.250 kg.

Predstavitev podjetja Trisa

Podjetje Trisa d.o.o. je prisotno na trgu že od leta 2008 in se ukvarja s prodajo in servisiranjem kmetijske in gozdarske mehanizacije. Za več informacij pošlji povpraševanje. Kot zastopnik priznanih blagovnih znamk v Sloveniji in Evropi, so postali prepoznavni po svoji strokovni servisni službi. Glede na izkušnje in želje strank so se odločili tudi za izdelavo lastne blagovne znamke Wöz Anhänger, ki je znana po kakovostnih traktorskih in gradbenih prikolicah ter prikolicah za prevoz bal. Podjetje se ponaša s poznavanjem panog, v katerih delujejo, in z veseljem delijo svoje znanje s kupci, da bi jim pomagali izbrati ustrezne stroje in opremo ter zagotovili zadovoljstvo pri delu z njimi.