oblikovanje telesa

Oblikovanje telesa je lahko popolnoma enostavno

Moda in lepota

Si tudi ve želite oblikovano telo, manj telesne maščobe in celulita? Seveda, lepše oblikovanje telesa je nekaj, kar si želijo vse ženske. Ampak pogosto je do tega priti kar težko, potrebno je namreč veliko discipline, treningov in odrekanja. Kaj pa če vam povemo, da obstajajo storitve, ki vam lahko pri tem učinkovito pomagajo? Oblikovanje telesa s pomočjo storitev Vita spa je lahko popolnoma enostavno in hitro.

Učinkovite metode za oblikovanje telesa

Tako kot se tekom let razvija tehnologija, se razvijajo tudi kozmetične storitve in lepotni tretmaji. Ti danes ponujajo veliko več kot pa na primer samo manikuro, pedikuro, ličenje in oblikovanje las. V salonih so tako dan danes na voljo tudi raznovrstne storitve za učinkovito oblikovanje telesa. Ja prav ste slišali telo se se lahko zadnja leta oblikuje kar v lepotnih salonih, ne samo v telovadnicah in fitnesih. Ker pa številne ženske tovrstnih tretmajev še ne poznajo, smo v nadaljevanju predstavili različne metode oblikovanja telesa, s katerimi lahko vaše telo ponovno zasije.

Maderoterapija pomaga v boju s celulitom

Najbolj poznana metoda za oblikovanje telesa je zagotovo maderoterapija, ki je v zadnjem času doživela pravi razcvet. Gre za metodo, s katero se lahko učinkovito odpravi nadležen celulit oziroma tako imenovana pomarančna koža. Ima pa tudi ostale pozitivne lastnosti.
Maderoterapija je vrsta masaže, ki se izvaja s pomočjo posebnih lesenih valjčkov različnih velikosti in oblik. Najpogosteje se izvaja v kombinaciji z ročno limfno drenažo. Z njo pa se lahko učinkovito odpravi celulit, oblikuje in dvigne zadnjico ter zmanjša obseg, prav tako je odlična podpora pri hujšanju. Zaradi masaže spodbuja tudi prekrvavitev in izločanje odvečne vode, kar pripomore k boljšemu počutju in lepšemu tonuse kože.

Tovrstno oblikovanje telesa ni boleče in je primerno praktično za vse. V večini primerov se izvaja na področju zadnjice, stegen, bokov in trebuha, primerno pa je tudi za ostale dele telesa. Priporočljivo je, da se izvaja približno 2-krat tedensko, za najbolj učinkovite rezultate pa je potrebno več zaporednih terapij, približno 8 do 10 terapij. Zaradi tega ponujajo pri Vita spa tudi akcijski paket več maderoterapij, s pomočjo katerih bo postopek najbolj učinkovit in hkrati tudi ugoden.

oblikovanje telesa

Učinkovita anticelulitna masaža

Zelo podobna kot maderoterapija je tudi anticelulitna masaža. Ta se izvaja brez lesenih valjčkov ampak je prav tako učinkovita v boju s celulitom. Gre za klasično ročno masažo, ki se izvaja bolj intenzivno in zajema močne pritiske na področjih, kjer je več celulita. To je običajno na področju zadnjice in nog.
S pomočjo tovrstnega postopka lahko prav tako vplivamo na boljšo prekrvavitev in izločanje vode ter posledično na lepšo obliko telesa in zmanjšan obseg. Anticelulitna masaža pa hkrati vpliva še na boljšo elastičnost kože, limfni pretok in razstrupljanje telesa. Primerna je za vse in je odlična dopolnitev k drugim postopkom, ki se izvajajo v podjetju Vita spa.

Tretma VacuSlim 48 za hitro oblikovanje telesa

Oblikovanje telesa je mogoče tudi s pomočjo tretmaja VacuSlim 48. Gre za nekoliko novejšo metodo oziroma profesionalni tretma, ki omogoča hitro in učinkovito hujšanje. Postopek VacuSlim 48 je priljubljen predvsem zaradi tega, ker je pospešen in vzame malo časa, rezultati pa so skorajda neverjetni. Tretma je zasnovan na osnovi aktivnih rastlinskih sestavin, toplotnega učinka in vakumske vreče. Zaradi vakuma in toplote se maščobe hitreje topijo, poveča se celično dihanje in limfni pretok, iz telesa pa se izločijo toksini in odvečna voda.

Postopek se začne tako, da se stranki izmeri obseg telesa. Na kritične predele telesa se nato nanese poseben serum, ki vsebuje termo aktivne snovi in segreje telo. Ko je telo segreto, se stranko obleče v posebno vakumsko vrečo in se z mini sesalcem iz nje izsesa odvečen zrak. Na tak način je vreča popolnoma ovita okrog telesa, kar povzroči, da se telo bolj segreje, aktivne učinkovine pa bolje prodirajo v kožo in topijo maščobe. Terapija traja približno 30 minut, po postopku pa se izvede še anticelulitna masaža. Rezultati so vidni že po prvi terapiji, za najbolj optimalne rezultate pa se priporoča 10 terapij.

oblikovanje telesa

Hujšanje z Vela MED-360

Med storitvami za oblikovanje telesa v salonu Vita spa pa je tudi eden izmed najbolj naprednih aparatov na področju preoblikovanja telesa Aparat Vela MED – 360. Gre za revolucionarno metodo, ki zajema kar 5 različnih tehnologij. Vsebuje LED tehnologijo, Bipolarno radiofrekvenco, Infrardečo svetlobo, Vakuum in rotacijsko masažo.

S pomočjo teh tehnologij lahko učinkovito odpravlja trdovratno maščobno tkivo na tistih delih telesa, kjer se ga s telesno dejavnostjo in dieto težko znebi. Prav tako učvrsti kožo in izboljša njen izgled, odstrani celulit ter odmrle delce kože. Skupno lahko Aparat Vela MED – 360 izvede več kot 20 procesov preoblikovanja telesa, kar res dokazuje, da gre za revolucionarno napravo.

Možnosti za oblikovanje telesa je torej veliko, izgovorov, da ne bi izgubili odvečne maščobe pa odslej ni več. Kontaktirajte Vita spa in izberite storitev, ki vam bo najbolj ustrezala.