Samsung galaxy note 8

Računalništvo in tehnologija

Samsung galaxy note 8 je eden najboljših telefonov iz leta 2017. Ima 64 GB spomina in 6 GB rama skupaj iz dvojno kamero, ki ima 1,4 mikrometrske piksle in F1,7 svetlobne moči. Podpira lahko 2 SIM kartici in vsaka je lahko velika do 256 GB, od 64 GB spomin ima prostega samo 51,2 GB. Iz dvojno kamero lahko približate sliko in jo vedno zajamete jasno in čisto tudi če se vam trese roka. Lepe fotografije lahko zajemate tudi v temi. Slike lahko tudi spremenite tako da zameglite ozadje in naredite potrete.

samsung-galaxy-note-8-1

Kot vsi Samsung telefoni iz note serije ima tudi ta S pen pisalo. Iz novim s peno pridejo tudi nove aplikacije in nove funkcije saj lahko zdaj naredite svoje GIF slike in pošiljate sporočila v živo. Samsung galaxy note 8 je vodo odporen in zato lahko pišete sporočila iz novim S pen pisalom tudi v dežju. Zdaj ste lahko še bolj kreativni iz novim Samsung galaxy note 8. Ima tudi 160,5 mili metrski brezkončni zaslon, ki je ukrivljen na obeh straneh in zaradi tega se zelo dobro prilega v dlani. Zaradi velikega ekrane bo tudi doživetje filmov veliko lepše in omogoča vam da odprete več oken hkrati. Steklo je narejeno iz gorilla glass 5, to pomeni da se vam ekran nebo raztreščil na več delov ampak bo imel samo eno razpoko. Zdaj lahko nalagate aplikacije, glasbo in brskate po internetu še hitreje kot ste lahko kadarkoli prej. Samsung galaxy note 8 podpira gigabitni Wifi in gigabitni LTE.

samsung-galaxy-note-8-2

Če neveste, to pomeni da bo omogoča hitro povezavo, ki gre lahko vse do 1 gigabit na sekundo. Najbolj pogosti dve barvi za Samsung galaxy note 8 sta črna in zlata ampak lahko ga dobite tudi v drugih barvah (npr.: modra). V telefonu je vgrajena 3300 mAh baterija, ki ni odstranljiva. Ena od novih funkcij tega telefona je osebni asistent po imenu Bixby. Če si želite lahko telefon polnite tudi brez žično. Samsung galaxy note 8 vam bo pomagal vstopiti v popolnoma nov svet iz novim VR sistemom. Telefon lahko zaščitite iz prepoznavanjem obraza, prepoznavanjem šarenice, vzorcem, prstnim odtisom, geslom in iz PIN kodo. Skupaj iz telefonom boste dobili tudi pinceto in konice za vaše S pen pisalo, USB napajalnik, USB priključek in mikro USB priključek, USB kabel, sponko da boste lahko vstavili in odstrani SIM kartico iz vašega telefon in AKG slušalke. Za zaščito svojega telefona je na voljo nakup ovitka za telefon, ki so ščitil napravo pred padci in praskami. S tem novim telefonom boste videli svet na čisto drugačen način kot ga vidite zdaj.