Vrtna traktorska kosilnica blagovne znamke Honda

Trgovina in storitve Vse za dom

Imate tudi vi dovolj košnje z ročno kosilnico? Vam visoka trava povzroča preglavice in slabo voljo? Vse te težave lahko odpravi vrtna traktorska kosilnica, ki poskrbi za udobno košnjo, ki se je boste veselili.

Zanesljiv motor, ki omogoča natančno košnjo

Gre za odličen delovni pripomoček, ki omogoča hitro, natančno in kakovostno košnjo trave. Se sprašujete kako? Vrtna traktorska kosilnica ima zmogljiv in zanesljiv 4-taktni OHV V-twin motor. Je zelo funkcionalna, vzdržljiva in ima številne inovativne funkcije. Na primer omogoča do milimetra natančno nastavljanje višine košnje ter širino reza, ki ga opravlja.

Hkrati ima tudi hidrostatičen pogon ter sodoben menjalnik, s katerim se lahko natančno nadzoruje hitrost vožnje in se jo prilagaja željam in potrebam vrta. Na ta način se lahko brez nepotrebnega fizičnega napora in v krajšem času z njo pokosi tudi večje travnate površine. Primerna je tako za košenje velikih zelenic kot tudi parkov, športnih igrišč ter domačih vrtov.

Mulčanje in izmet trave

V njo je prav tako vgrajen sistem Versamow, ki omogoča, da se trava učinkovito mulča oziroma razreže na drobne kose. Prav tako je s pomočjo sistema omogočen izmet trave v prostorno vrečo. Kosite pa lahko tudi, ko se že rahlo mrači, saj ima vgrajene še sodobne LED žaromete, ki zagotavljajo odlično vidljivost. A to še ni vse, vrtna traktorska kosilnica Honda ima tudi najnovejšo digitalno tehnologijo.

vrtna traktorska kosilnica

Vgrajeni najnovejši digitalni sistemi

Vse funkcije kosilnice lahko tako nadzorujete na barvnem LCD zaslonu in na ta način še bolj prilagodite košnjo. Na voljo je tudi pametno držalo za mobilne naprave, kamor lahko med košnjo odložite svoj mobilni telefon.

Vrtna traktorska kosilnica ima med drugim tudi USB vtičnico za polnjenje, kjer si lahko telefon ali drugo napravo po potrebi še napolnite. Sliši se, kot da v resnici sploh ne govorimo o kosilnici kajne?

Udoben sedež, mehek volan ter naslonjalo za roke

Glede na zgoraj navedene tehnične lastnosti, ki jih vrtna traktorska kosilnica ima, bi lahko rekli, da se skorajda ne razlikuje od manjšega avtomobila. To lahko potrdimo tudi s tem, da ima za razliko od ostalih kosilnic na voljo ergonomsko oblikovan usnjen sedež z naslonjali za roke. Tu je tudi kakovosten volan, ki omogoča mehek oprijem in enostavno obračanje. Udobje med košnjo ter odlična uporabniška izkušnja sta torej vsekakor zagotovljeni.

Celotna košnja se opravi skoraj sama

Če seštejemo vse te lastnosti bi lahko skoraj rekli, da ta vrtna traktorska kosilnica opravi celotno delo namesto nas. In res je, ta kosilnica dejansko poskrbi za vse naloge, ki so povezane s kakovostno košnjo – natančni rezi, mulčanje ali pa izmet trave v prostorno vrečo. Na vas je le, da kosilnico vklopite, primete za mehki volan in začnete z udobno vožnjo po zelenici ter nadzorujete košnjo.

Vredna svojega denarja

Mnogi se ob tem verjetno vprašate, koliko pa bi bilo treba odšteti za takšno pomočnico pri košnji? Vrtna traktorska kosilnica Honda na začetku vsekakor ne predstavlja poceni nakupa. Kot pojasnjujejo vrtni strokovnjaki, pa je to naložba, ki se kaj hitro povrne.

Gre namreč za kosilnico, ki je kakovostna in nudi uporabniško izkušnjo, ki ji ni primere. Košnja pa je medtem izredno udobna in natančno ter hitro opravljena. Njena kvaliteta je hkrati jamčena s triletno garancijo, ki zagotavlja, da se ta funkcionalna kosilnica ne pokvari tako zlahka. Kolikšna pa je torej cena?

V podjetju Vrtni stroji Žibert vam ponujajo tri različne modele vrtne traktorske kosilnice. Njihova cena pa se giblje med približno 4.200 ter 7.900 evri.

vrtna traktorska kosilnica

Na voljo trije različni modeli

Prvi in najugodnejši model je vrtna traktorska kosilnica Honda HF2317 HME, ki jo poganja učinkovit in zanesljiv 4-taktni OHV V-twin motor GVC530. Ta kosilnica ima možnost nastavitve višine košnje trave od 30 do 80 milimetrov ter sedem različnih višin. Prostornina koša je 280 litrov, širina reza kosilnice pa meri 92 centimetrov.

Model srednjega razreda, ki stane okrog 6.600 evrov je Honda HF2417 HME, ki ima enak motor kot zgornji model ter enako število višin. Razlika pa je v ostalih funkcijah. In sicer ima nastavljivo višino košnje trave od 29 do 90 milimetrov ter širino reza 102 centimetrov. Prostornina koša pa je 300 litrov.

Zadnji model pa predstavlja vrtna traktorska kosilnica Honda HF2625 HME, katero za razliko od ostalih dveh poganja 4-taktni OHV V-twin PRO-SPEC motor GXV690. Omogoča nastavljivo višino košnje trave od 29 do 90 milimetrov, torej spet sedem višin, širina reza tega modela pa je 122 centimetrov. Prostornina koša pri tem modelu meri kar 350 litrov, zato je odlična za večje površine, zanjo pa boste odšteli približno 8.000 evrov.

Naj košnja postane zabavna in udobna!

Da bo odločitev za nakup te kosilnice še lažja, pa so pri podjetju Vrtni stroji Žibert pripravili tudi posebno ugodnost. In sicer pred nakupom poskrbijo, da je vrtna traktorska kosilnica popolnoma pripravljena za košnjo ter ustrezno servisirana. Oskrbijo vam jo tudi z motornim oljem, opravijo prvi zagon ter skupaj z vami pregledajo njeno delovanje. Tako vam lahko iz svojih rok izročijo preverjeno kosilnico, ki vas zagotovo ne bo razočarala.

Kaj torej še čakate? Naj košnja postane udobno, zabavno in enostavno opravilo!