kopalniško pohištvo

Novo kopalniško pohištvo

Vse za dom

Kopalnica je zelo pomemben življenjski prostor, kateri mora biti tako estetsko kot funkcionalno urejen. Vsak človek mora imeti prilagojeno kopalnico, da mu ugaja. Saj veste, da si kopalnice brez tuša oziroma bane, straniščne školjke, umivalnika, ogledal in omaric za shranjevanje higienskih pripomočkov ne moremo predstavljati. Med to pa štejemo tudi kopalniško pohištvo. Osnovne kose kopalniškega pohištva lahko samostojno izbiramo in dizajniramo. Za vas pa imamo rešitev, zakaj nebi naročili že sestavljen set kopalniške opreme in tako prihranili čas dizajniranja in ga samo namestili, saj so dizajniže sestavljeni. Na voljo imate veliko izbire kopalniškega pohištva, tako da se najde pravi dizajn za vsakega posameznika. Sestavite si svojo kopalnico v trgovini eMundia in naj bo vaš vsak obisk kopalnice posebno doživetje.

kopalniško pohištvo modra

 

Ljudje preživimo veliko časa dan danes v kopalnici. Vsak dan se prhamo, zjutraj in večer si umijemo zobe, pred službo se uredimo,… Je prostor, kjer se posvetimo sami sebi. Zato je zelo pomembno, kakšna je naša kopalnica, da se lahko lažje uredimo. Emundia vam ponuja kopalniške sestave, katere so sestavljene iz umivalnikov, ogledal, omaric, razsvetljave. Omeniti pa moramo njihov eleganten videz. Na voljo imate veliko barv in modelov, tako da se za vsakega posameznika najde njegov okus. Pomembna stvar pri kopalniških sestavih je, da so precej ugodni in ne potrebujete kupovati vsake omarice posebej. Tako imate potem tudi vso kopalniško pohištvo usklajeno. Pri izbiri sestav pa morate biti previdni. V kopalnici morate imeti dovolj prostora za gibanje in dovolj površin, kamor boste lahko odlagali vaše kozmetične pripomočke. Dan danes se ljudje odločajo za stensko izvedbo omaric, katere so pritrjene na steno in tako omogočimo lažje čiščenje tal in kopalnica dobi lep estetski izgled. Paziti moramo tudi na pravi material pri izbiranju kopalniškega pohištva, da nam bo ustrezal v kopalnici.

kopalnisko-pohistvo

Oglasite se v trgovini eMundia in si oglejte ogromno izbiro kopalniškega pohištva, nato pa si vzemite čas in se odločite za tistega, ki vam najbolj odgovorja.