Lasni podaljški za čop vrhunske kvalitete po zelo dostopni ceni

Moda in lepota

Iščete enostaven način, da bi svojemu čopu dodali dolžino in volumen? Lasni podaljški za čop so odlična možnost! Lasni podaljški čop so na voljo v različnih barvah in teksturah, tako da lahko najdete slog, ki se ujema z vašimi lasmi. Poleg tega lahko lasni podaljški čop ob pravilni negi zdržijo 6 mesecev ali dlje. Lasni podaljški čop je odličen način za takojšnje povečanje volumna, dolžine in barve vaših las. V lepotnem svetu postajajo vse bolj priljubljeni, saj so enostaven in cenovno ugoden način za preoblikovanje videza, ne da bi se morali zavezati k trajni pričeski. Oglejmo si, kako lahko s podaljški las dosežete želeni videz.

Kaj morate vedeti o lasnih podaljških za čop?

Lasni podaljški čop so kosi pravih človeških ali sintetičnih las, ki se na vaše naravne lase pritrdijo s sponkami ali drugo obliko varne pritrditve. Nosijo se kot običajni čop. Lasni podaljški čop so na voljo v različnih dolžinah, teksturah in barvah, tako da lahko svoj videz prilagodite svojemu osebnemu slogu. Postopek namestitve se razlikuje glede na vrsto podaljška in želeno pričesko. Običajno se en del pripne na osnovo vašega naravnega čopa. Če je postopek pravilno izveden, nihče ne bi smel opaziti, da nosite podaljšek! Lasni podaljški čop so enaki kot običajni lasni podaljški, le da so v obliki čopa!

lasni-podaljski-1

Nega lasnih podaljškov

Skrb, ki jo potrebujejo lasni podaljški čop ni enaka skrbi za naravne lase; zahtevajo posebno pozornost in vzdrževanje. Če ste pred kratkim kupili lasne podaljške, vam predstavljamo nekaj nasvetov, kako poskrbeti, da bodo lepi in zdravi.

Redno umivajte svoje podaljške

Pomembno je, da lasne podaljške redno umivate, da ostanejo čisti in v dobrem stanju. Na splošno je najbolje, da podaljške umivate vsakih 7-10 dni. Pri umivanju uporabljajte blag šampon in balzam, ki sta posebej oblikovana za uporabo s podaljški; tako boste ohranili vlakna v dobri kondiciji in preprečili, da bi postala suha ali krhka. Pred umivanjem podaljške prečešite z glavnikom s širokimi zobmi, da se izognete vozlom. Pri šamponiranju in negovanju lasnih podaljškov uporabljajte toplo vodo in izdelek nežno vmasirajte v lase, da ne poškodujete vezi. Poleg tega se prepričajte, da ste šampon in balzam temeljito izprali; morebitni ostanki lahko sčasoma povzročijo poškodbe.

Bodite previdni pri toplotnem oblikovanju

Če na podaljških las uporabljate toplotna orodja za oblikovanje, kot so kodralniki ali ravnalniki, uporabite izdelke, ki ščitijo pred poškodbami zaradi vročine. Pri oblikovanju las ne uporabljajte preveč toplote, temveč se raje odločite za nižje temperature, s katerimi boste še vedno dosegli želeni videz, ne da bi pri tem poškodovali podaljške. Če morate občasno uporabiti toplotna orodja za oblikovanje, poskrbite, da pred tem uporabite sprej za zaščito pred vročino in da je temperatura nizka; tako boste zmanjšali morebitne poškodbe, ki bi jih lahko povzročila orodja za oblikovanje.

Podaljšane lase vsak dan krtačite

Da bodo vaši lasni podaljški ohranili mehkobo in sijaj, jih morate vsak dan krtačiti z glavnikom s širokimi zobmi ali krtačo, namenjeno posebej za uporabo z lasnimi podaljški. S tem boste odstranili morebitne vozle ali splete, hkrati pa boste po pramenih podaljškov razporedili naravna olja. Poleg tega krtačenje pomaga ohranjati zdrav videz vlaken in preprečuje, da bi sčasoma postala suha ali krhka.

Kako pravilno shraniti svoje podaljške?

Pri shranjevanju lasnih podaljškov je pomembno, da so čisti in suhi. Ne shranjujte jih v plastičnih vrečkah ali posodah, kjer se lahko nabere vlaga, saj lahko to povzroči nastanek plesni na vlaknih podaljškov. Namesto tega jih shranite v vrečko iz blaga ali škatlo, ki omogoča kroženje zraka, da bodo uporabo ostali suhi in čisti.

Lasni podaljški čop

Zakaj ljudje nosijo lasne podaljške?

Mnogi ljudje si s podaljševanjem las preprosto izboljšajo svoj videz. Ne glede na to, ali gre za posebno priložnost ali za vsakodnevno nošenje, lahko dodatna dolžina in volumen takoj spremenita vaš videz. Poleg tega, če niste pripravljeni na trajno spremembo s striženjem ali barvo, lahko s podaljševanjem las preprosto in brez obveznosti spremenite svoj slog. S podaljški lahko tudi eksperimentirate z novim videzom, ne da bi pri tem poškodovali svoje naravne lase – to je še posebej pomembno, če imate tanke ali krhke pramene.

Vzdrževanje ni zahtevno

Zaradi nošenja podaljškov iz človeških las vam ni treba pogosto obiskovati salona zaradi popravkov ali barvnih tretmajev, saj z njimi ne potrebujete nobenega popravkaa. Lahko jih preprosto umivate kot običajne lase s šamponom in balzamom, nato pa jih posušite na zraku ali posušite, odvisno od tega, kakšno teksturo želite. Še en razlog, zakaj se nekateri odločajo za podaljške iz človeških las, je odličen način za prikrivanje poškodb zaradi pretirane obdelave ali okoljskih dejavnikov, kot so toplotna orodja za oblikovanje ali pretirana izpostavljenost soncu. S kakovostnimi podaljški lahko skrijete poškodovana mesta, hkrati pa ste še vedno videti elegantno in lepo.

Zaključek

Lasni podaljški čop so lahko odličen način za spremembo videza, ne da bi se morali odločiti za trajne spremembe, kot je striženje ali barvanje lastnih las. Vendar pa zahtevajo posebno nego, da bodo trajali dlje in bili videti bolje, ko jih boste nosili. Z upoštevanjem teh preprostih nasvetov lahko poskrbite, da bodo vaši lasni podaljški čim dlje videti čim bolje! Zaključek: Če želite, da vaši lasni podaljški zdržijo dlje kot nekaj mesecev, je skrb zanje bistvenega pomena! Redno jih umivajte z blagim šamponom in balzamom, namenjenim za uporabo s podaljški, izogibajte se toplotnemu oblikovanju, če je le mogoče, in jih vsak dan krtačite z glavnikom s širokimi zobmi, izdelano posebej za uporabo s podaljški – tako bodo lasje ostali zdravi in živahni! S temi preprostimi ukrepi lahko poskrbite, da bodo vaši lasje videti čudovito vse leto!