jacuzzi

Jacuzzi preprosto morate imeti doma

Vse za dom

Jacuzzi je naravnost odlična ideja za večerno sprostitev po napornem dnevu. Zakaj si torej ni bi omislili jacuzzija kar doma? Jacuzzi ponudba je zelo široka, na voljo so vam tudi jacuzziji, ki jih lahko enostavno umestite v svoj dom in se razvajate v udobju doma.

Zakaj imeti jacuzzi doma?

Zamislite si hladen zimski večer (ja, vem, da je to dandanes, ko skorajda ni več zime kar težko), zunaj pada sneg, imeli ste zares naporen dan in sedaj se želite le odklopiti od vsega in se na tak ali drugačen način razvajati. Običajno si ljudje privoščijo kozarec dobrega vina in se namestijo pred televizijo, a mi imamo boljšo ponudbo. Skočite v lasten jacuzzi! Tako je – obiščite eno izmed trgovin, ki ponujajo jacuzzije za domačo uporabo, kupite si enega izmed teh sanjskih jacuzzijev, nato pa se zvečer prepustite razvajanju. K jacuzziju si lahko prinesete tudi kozarec vina ali pa najljubšo čokolado in tako še povečate svoj užitek.
Ena izmed prednosti oz. razlogov, zakaj imeti jacuzzi kar doma je tudi ta, da se ne rabite »gužvati« s celo množico ljudi. Jacuzzije seveda ponujajo v različnih velnes in spa centrih, a običajno se je potrebno najaviti za obisk in morda termin, ki bi vam ustrezal ni prost ali kaj podobnega. Morda pa se vam preprosto ne da voziti do najbližjega centra, ker ste preveč utrujeni, je predaleč ipd. Domači jacuzzi so tudi v teh primerih odlična rešitev, saj se lahko razvajanju prepustite kadarkoli, četudi je to sredi noči. Zasebnost vam je prav tako zagotovljena, zato res ne vem, kaj še čakate. Pomislite tudi na to, koliko denarja boste prihranili, če boste v jacuzziju uživali doma – ne boste rabili kupiti karte za razvajanje v spa centru, denarja ne boste dali niti za bencin …

jacuzzi
Razvajajte se v dvoje kar doma.

Jacuzziji v udobju lastnega doma so lahko tudi odlična zamisel, če želite prirediti romantičen večer za svojega partnerja/partnerico, denimo za obletnico poroke oz. ljubezni ali pa kar tako, sredi leta. Smo vas že prepričali?

Kako izbrati pravi masažni bazen za svoj dom?

To zna biti zares težka izbira, saj vam je na voljo več vrst jacuzzijev. Zagotovo je pomembno, da izberete kakovosten jacuzzi, z nekaj letno garancijo, saj naj bi bila to dolgoročna investicija. Zagotovo si ne želite vsako leto izbirati drug masažni bazen? Pozanimajte se tudi, kje, če sploh obstaja servis za izbrani masažni bazen, vsekakor pa preglejte celotno ponudbo in se pozanimajte o prednostih in slabostih posameznega jacuzzija. Ozreti se je seveda treba tudi na ceno samega jacuzzija – vprašajte se, koliko ste pripravljeni dati ter primerjajte cene pri različnih ponudnikih.

Zagotovo pa je eden izmed prvih korakov pri nakupu jacuzzija ta, da temeljito razmislite o tem, kje v vaši hiši oz. na terasi bo stal jacuzzi. To je namreč zelo pomembno pri nadaljnji izbiri, saj morate vedeti, koliko prostora lahko namenite jacuzziju, bo ta okrogel, pravokoten ali kakšne drugačne oblike ipd. Vprašati se morate tudi, za koliko oseb naj bo izbrani masažni bazen – ga boste uporabljali le vi in vaš partner/partnerka, namerava v njem uživati cela družina naenkrat, boste povabili prijatelje in podobno. Marsikomu se zdi začetna investicija sicer visoka, a ko preračunate vse stroške, ki bi jih imeli, če bi se na razvajanje vozili v spa centre in upoštevate dejstvo, da si lahko razvajanje privoščite praktično kadarkoli, se vam denarni vložek zagotovo ne bo zdel tako velik.

jacuzzi
Naredite si romantičen večer.

Jacuzziji so odlična ideja za preživljanje sproščenih večerov po napornih dnevih. A za tovrstno razvajanje se ne rabite voziti kilometre daleč do najbližjega spa centra – razvajanje si privoščite kar doma, v lastnem jacuzziju. Še danes se odpravite v najbližjo trgovino, ki prodaja jacuzzije in že jutri lahko uživate v masažnem bazenu.