samolepilne fototapete

Samolepilne fototapete za vrhunski izgled vašega doma

Vse za dom

Želite poživiti izgled vašega doma ali poslovnega prostora. Pri tem vam lahko priskočijo na pomoč samolepilne fototapete. Vaše stene bodo zasijale v popolnoma novi luči. Če želite poskrbeti, da vam bodo vaši prijatelji ali poslovni partnerji zavidali se lahko odločite za izdelavo personaliziranih fototapet z vašimi motivi v vaših dimenzijah. Vse kar potrebujete je kvalitetna fotografija vašega motiva, ki jo želite natisniti na fototapete ostalo pa lahko prepustite podjetju, ki bo poskrbelo za tisk in kasnejšo montažo vaše samolepilne fototapete.

samolepilne-fototapete-1

Samolepilne fototapete se natisnejo na posebno visokokakovostno folijo, ki omogoča kasneje preprosto namestitev. Kar morate storiti vi je to da izmerite steno ali kateri drug element na katerega želite fototapeto namestiti, ter mere ter vaš motiv oz. fotografijo pošljete podjetju, ki bo poskrbelo za izdelavo. Zelo pomembno je, da je slika čim bolj kakovostna saj bo v nasprotnem primeru povečana slika na steni nejasna in ne bo izgledala v redu. Samolepilne fototapete lahko dobite po pošti in jih namestite sami. Pri tem si lahko pomagate s posebnim orodjem, ki ima s posebno penico zaščiten rob da drsi po fototapeti. S tem orodjem izpod samolepilne fototapete umikate zrak in tako omogočite, da se fototapeta prilepi na steno oz. drugo površino.

samolepilne fototapete

Pomembno je, da so površine na katere nameščate samolepilne fototapete suhe in gladke, saj le tako omogočite kakovostno pritrditev. Poleg tega vam to tudi omogoči, da lahko fototapeto, ko se jo naveličate preprosto odstranite ter nadomestite z novo, ki ima nov motiv brez, da bi pri tem poškodovali vašo steno. Vse to lahko z malo spretnosti uredite tudi sami. V primeru, da se vam pri tem pojavijo težave pa lahko kontaktirate tudi ekipo, ko bo poskrbela za namestitev vaše fototapete.

Cena za montažo je odvisna od vaše lokacije, do katere morajo monterji dostaviti in nato še namestiti fototapeto. Če želite več informacij o cenah, izdelavi in montaži fototapete obiščite zgoraj navedeno spletno stran kjer boste izvedeli vse potrebno za izdelavo personalizirane fototapete. Na strani lahko oddate tudi povpraševanje z vašimi željami ter se nato dogovorite za samo izdelavo ter namestitev.