kemični svinčniki

Kemični svinčniki, ki bodo dobro opravili svojo nalogo

Trgovina in storitve

Iskanje idej za odlična poslovna darila nas včasih vrne nazaj na začetek. Med tradicionalna poslovna darila sodijo kemični svičniki, kjer lahko, če pravočasno preverite ponudbo, najdete nekaj novega, predvsem pa tudi trajnostno naravnanega zase in svoje uporabnike ter poslovne partnerje. Poskrbite, da boste poslovna darila letos izbrali pravočasno ter v bogati ponudbi poiščite tisto, kar najbolj opiše vizijo vašega podjetja ter vas kot njegove predstavnike. Prepričani smo, da vas bo prepričala tudi ugodna cena, ki je med drugim odvisna tudi od količine naročil.

Pismenost

Pisava je del človeške družbe že več tisočletij, njena vloga v razvoju družbe ter komunikaciji pa je sestavni del človeške civilizacije. Pismenost danes sodi med temeljne zmožnosti posameznika, da se v sodobnem svetu sploh znajde. Ločimo več oblik pismenosti – jedrna pismenost, ki se nanaša na sposobnost sporazumevanja v maternem jeziku, pismenost, ki se nanaša na sporazumevanje v tujih jezikih, pa matematično pismenost in digitalno pismenost ter druge vrste pismenosti oziroma kompetenc, ki so v sodobnem svetu ključne za uspešno vključevanje posameznika v družbi.

pisanje

Prve korake v smer funkcionalne in bralne pismenosti predstavljajo starši, ki lahko na otroka delujejo spodbujevalno ali pa zaviralno. K spodbudi običajno prištevamo spodbujanje uporabe knjig, branje kartonk oziroma pravljic ter pozitivno naravnanost k branju. Znano je, da spodbujanje branja koristno vpliva na razvoj možganov malčkov ter običajno vodi v bolj pozitiven odnos do konjig ter učenja na sploh.

Tudi ustvarjalne aktivnosti skupaj z otrokom oziroma malčkom spodbujajo kognitivni razvoj malčka ter ga spodbujaju h kreiranju novih idej, razmišljanju ter razvoju domišljije. Med prve korake ustvarjanja sodi risanje, kasneje pa navadni svinčnik in barvice nadomestijo kemični svinčniki, ki jih v šolskem prostoru uporabljajo za pisanje in ustvarjanje pisnih izdelkov. Prav kemični svinčniki ohranijo svojo vlogo tudi kasneje v človekovem življenju, zato ne preseneča, da so priljubljena promocijska darila praktično vsakega podjetja. Zagotovo se strinajte, da imate vsaj en kemični svinčnik v svojem domačem okolju tudi sami.

Izum, ki je spremenil svet pisanja

John J. Loud je bil Američan, ki je kot prvi patentiral kemični svičnik že daljnega leta 1888. Gre za Američana, ki je bil sicer odvetnik in zgolj občasni inovator, kemični svinčnik pa je odkril pravzaprav po naključju. Od izuma dalje se je zgodilo kar nekaj preoblikovanj teh svinčnikov, ki v sodobnem času spreminjajo predvsem dizajn, ki postaja vse bolj ekološko naravnan in izdelan iz naravnih materialov, predvsem recikliranih materialov in lesa.

Kemični svinčnik kot unikatno darilo za ljubitelje narave

Čeprav se pogosto zdi, da so kemični svinčniki najpogostejše promocijsko darilo, ki ga lahko ponudite svojim uporabnikom oziroma poslovnim partnerjem, pa se vedno izkaže, da so ta vselej priljubljena darila med obdarovanci. In tako ne preseneča, da ponudba ves čas stremi v smer novih idej – kar personalizirani kemični svinčniki zagotovo so. Tako lahko v izbiri najdete kemične svinčnike iz recikliranega papirja z leseno sponko, ki bo prepričalo zlasti trajnostno naravnane uporabnike, ki želijo združiti svoje potrebe po ustvarjanju, pisanju ter se radi vračajo k naravi. Odlična darila predstavljajo tudi držala za pisala, leseni barvni svinčniki, etui za pisala, mnoge pa prepriča izgled svinčnika, ki je v resnici plastično ravnilo.

kemični svinčniki

Priljubljena izbira so tudi seti peres in svinčnika iz bambusa ter različna pisala izdelana iz naravnih in palstičnih materialov. V zadnjem letu pogosto izbrano je tudi pero iz pšenične slame, ki je okolju prijazen kemični svičnik, saj je delno biorazgradljiv. Se tudi vi spoznavate z idejami za trajnostna poslovna darila – to je zagotovo ena od idej, ki mora najti mesto tudi v vaši poslovni vrečki.

Nekaj, kar morate imeti so zagotovo vsa trajnostno naravnana poslovna darila izdelana iz bambusa. Nabor možnosti je med pisali izredno velik – poleg že omenjenih priporočamo bambusovo pero (v ali brez škatle), set peres iz bambusa, bambusovo peresnico z različnimi dodatki (dvostranska pisala, svinčniki, ravnilo, šilček, guma, memo lističi), biorazgradljiva pisala in peresa ter bio kemične svinčnike iz bambusa.

Eko zanimivost, ki je presenetila tudi nas pa je kemični svinčnik izdelan iz kavnih usedlin. Da, prav ste prebrali – iz kavnih usedlin. Kavna usedlina, ki ostane po tisti najprijetnejši jutranji kavi s prijatelji ali sodelavci lahko torej dobi novo priložnost – odpadek, ki dobi novo priložnost pa je trajnostna rešitev, ki prepriča vse ljubitelje dobre kave in narave.

Želim še gravuro – je to sploh možno?

Možno je skoraj vse – od dotiska z vašim logotipom, vezenjem, do gravure ter drugih posebnih želja, ki se jim skuša ugoditi ali vsaj priti bližje. Pomembno je le, da za svoje želje pravočasno zahtevate ponudbo s katero bo podjetje lažje našlo rešitev. Prepričani smo, da boste s svojim naročilom zares zadovoljni, ne pozabite pa, da je potrebno naročilo izvesti dovolj zgodaj. Zlasti pri večjih količinah in zahtevnejših željah, je čakanje na zadnji trenutek pogosto usodno. Zagotovo pa si ne želite, da vaši uporabniki in poslovni partnerji ostanejo brez želenega darila, ki ste jim ga namenili. Ob večjih količinah je cena še ugodnejša.