Spalna srajca

Spalna srajca za popoln spanec

Moda in lepota

Se tudi vi radi v udobju večernega oblačila uležete v posteljo in zapadete v prijeten spanec? Spalna srajca je popolno večerno oblačilo, dobavljivo v daljšem ali krajšem kroju. Njihove spalne srajce so izdelane s kakovostjo in za udobje med nošenjem tako ponoči kot čez dan.

Ne najdete spalne srajce zase ali za svoje bližnje? Podjetje Pižame.si imajo v svoji ponudbi več vrst različnih spalnih srajc, med katerimi lahko izbirate in zagotovo najdete nekaj primernega zase. Spalne srajce so pa prav tako odlična pozornost ali darilo za vaše prijatelje ali družino. Le kdo ne bi želel uživati v popolnem udobju, ki ga ponuja spalna srajca?

Zakaj pa izbrati spalno srajco in kaj le ta ponuja?

Spalna srajca je oblačilo, ki se nosi brez hlač in vam ponuja popolno udobje ter več svobode med samim spanjem. Ker na spodnjem delu ni omejena, vam omogoča prosto gibanje čez noč, ne da bi vas kje vezala.

Prednosti same spalne srajce:

 • so zagotovo v udobju med nošenjem,
 • da je izdelana iz enega kosa,
 • ter da je ohlapna in kakovostna, primerna za udobno spanje.

Spalna srajca je priljubljena med osebami, ki imajo rade čez noč ohlapno in udobno oblačilo, ki jim omogoča vso udobje in ne predstavlja pretiranega stiskanja telesa. Spalne srajce so na voljo v daljšem in krajšem kroju.

Kratka spalna srajca ali babydoll

Krajša spalna srajca ali babydoll srajčka je spalna srajca, ki je krajša od običajne spalne srajce in je nekoliko bolj privlačna različica le te. Če bi primerjali kratko spalno srajco in babydoll srajčko, je razlika v tem, da je babydoll krajša in pogosto v bolj seksi izgledu z dodatki, kot so čipka, vezenje ali pa til. Velikokrat zasledimo tudi kakšne daljše razporke ter izreze.

S kratko spalno srajčko lahko pričarate čudovit romantičen večer v kompletu s privlačnim spodnjim perilom ali le s podvezico, ki bo vašega partnerja zagotovo podžgala in navdušila. Vredno je poskusiti.

Kako nositi spalne srajce?

Spalna srajca je odlično oblačilo, ki pa včasih ni namenjeno samo spanju. Ja, prav ste prebrale. Spalna srajca se lahko nosi tudi kot:

 • v osnovi za spanje, saj je zelo udobna in je namenjena sproščenemu poležavanju, ki se lahko zjutraj zavleče v prijetno jutro ob pitju kavice in zajtrku;
 • tudi za romantiko, ki jo lahko pričarate svojemu partnerju ob soju svečk ali ob prijetni večerji, skupaj s privlačnim spodnjim perilom;
 • kot zgornje oblačilo. Spalno srajco lahko, v kolikor ima eleganten videz oblekice – predvsem satenaste srajčke – nadenete kot vrhnje oblačilo, obujete petke in že ste pripravljene, da greste dogodivščinam naproti.

Spalna srajca ima na voljo videz z naramnicami, kratkimi rokavi ali dolgimi rokavi. Modeli z naramnicami se pogosteje nosijo v poletnih mesecih, medtem ko se daljši rokav izbira v jesenskem in zimskem času. Seveda je pa tudi odvisno od želje vsakega posameznika.

Spalna srajca in njene vrste

Spalna srajca je torej nočno oblačilo, ki ga lahko nosimo še za vrsto drugih priložnosti, saj lepo nežno pade po telesu in jo je zelo lahkotno nositi. Srajce se delijo na vrste glede na material, iz katerega so izdelane, zato jih delimo na:

 • privlačne srajce iz satena,
 • kakovostne srajce iz bombaža ali
 • malenkost dražje različice srajce, izdelane iz svile.

Materiali se pogosto kombinirajo z izvezenimi elementi, čipko ali privlačnimi izrezi na hrbtnem ali prsnem delu. Nekatere srajce imajo prav tako dodane pentlje ali so v kompletu s haljo.

Na spletni strani Pižame.si boste v ponudbi našli spalne srajce, ki se razlikujejo glede na barvo, obliko, izrez, dolžino ter obliko rokavov. Na voljo so vam prikupni božični potiski, enobarvne spalne srajce ter ostali vzorci in dolžine, primerni za vse okuse.

spalna-srajca-1

Spalna srajca in njene glavne prednosti
Ta vrsta spalnega oblačila je izjemno priljubljen kos, v katerem uživa že veliko deklet in žensk. Zakaj je tako?

 • Ker je narejena iz raznovrstnih materialov;
 • namenjena vsakodnevnemu nošenju in popestritvi večerne romantike;
 • zato ker je enodelna, je spanje z njo prijetno in kakovostno;
 • zelo priljubljena med nosečnicami, saj je ohlapna in zelo udobna, ter nikjer ne stiska;
 • v poletnem času je to odlično oblačilo iz bombaža ali satena, saj je zračna in hladna.

Spalna srajca je odličen del oblačila, ki vam bo zagotovil kakovostno preživljanje noči ter udobje in vso svojo mehkobo. Kakovostna spalna srajca vam bo ponudila popoln spanec in nežno preživeta jutra ob dišeči kavi.

Zakaj pa ne bi mogla biti elegantna satenasta ali svilnata spalna srajca prav tako vrhnje oblačilo za kakšen izhod? Saj je zelo podobna elegantni obleki, tako da nihče ne bo opazil, da vaše udobje v oblečeni spalni srajci še kar traja.

Zagotovite si to udobje brez slabe vesti in verjemite, več kot uživali boste v nežnem materialu, ki bo lepo padel po vašem telesu. Srajčka se odlično poda na telo in prav tako skrije kakšno nepravilnost, saj ni v popolnosti oprijeta. Poskusite, ne bo vam žal.